Нощният живот на руския елит: Путин като фетиш и оргии в Кремъл (ВИДЕО И СНИМКИ, 18+)

10103

Властите в Русия и техните верни поддръжници - министри, депутати, губернатори, многократно критикуват западните държави заради техния "морално пропаднал" начин на живот. Какви ценности изповядват лоялните на Кремъл и чужди ли са им "западните" грехове разказва в специално издание каналът "Ходроковский LIVE", чиито журналисти разговарят с Марина.

Марина предоставя сексуслуги на различни хора в Русия. Тарифата ѝ започва от 1000 долара. Сред клиентите ѝ са министри, губернатори, депутати... изобщо все представители на групата радетели за съхраняването на "традиционните семейни ценности" в Руската федерация. Повечето от тях имат семейства, а някои дори повече от едно. 

Каналът "Ходроковский LIVE" е идентифицирал личността на Марина и я потвърждава, но запазва конфиденциалност заради нейната сигурност, тъй като жената продължава да живее в Русия. Ето най-шокиращите случаи в нейната кариера, в които клиенти са били хора, близки до Кремъл.

Още: Може да е обидно, но руснаците са с манталитета на папуасите: Руски опозиционер (ВИДЕО)

Путин като фетиш

Марина разказва за най-фрапиращия случай в практиката си. Главният герой в него е бивш депутат от "Единная Россия", който дошъл на масаж на цяло тяло. По време на масажа депутатът през цялото време гледал репортаж с участието на Путин и мъжът останал "видимо доволен", едва когато операторът показал руския диктатор в близък план, а не благодарение на усилията на масажистката. "Ето това се нарича "предан член", шегува се Марина, която уточнява, че преди това мъжът изобщо не се "впечатлил" от нея.

Снимка: Ходорковский LIVE

Още: Какво каза Кремъл за изтезанията на заподозрени за атентата в Подмосковието

Снимка: Ходорковский LIVE

Караоке вместо секс

Марина разказва и за сексуалните приключения на друг депутат от "Единная Россия" - Ирек Богуславский, който предпочитал караокето пред секса. Богуславский е член на комитета по икономическа политика, промишленост, инновационно развитие и предприемачество и обича да се забавлява в компанията на зам.-председателя на Върховния съд на Русия Олег Свириденко. Двамата всяка седмица "поръчват" 10-12 момичета, чиято основна задача е в продължение на 6 часа да слушат как двамата мъже пеят без прекъсване. Дори да не правят секс с момичетата, се плаща обещаната сума, тъй като едва ли някой би си причинил този "концерт" безплатно, коментират от "Ходроковский LIVE". Този вид мероприятие се провежда в една къща на Богуславский, във втора той се уединява с 1-2 от тези момичета. 

Още: Продължава флиртът между папата и Кремъл (ВИДЕО)

Снимка: Ходорковский LIVE

Без презервативи

Голям палавник се оказва и милиардерът Аркадий Ротенберг, който е на завидните 72 години. Ротенберг редовно организира секс забавления и има своите специфични изисквания. Неуморността му е пословична, една от оргиите е продължила 3 дни и всяко от момичетата, участвали в нея, е получило 240 000 рубли. Преди срещата момичетата били изследвани за венерически болести и Ковид, тъй като презервативите не влизали в забавлението.

Още: "Германия иска да ни нападне": В Кремъл тълкуват записите от Берлин и се правят на жертва

Патрушев, но без жена си

В една от тези "вечеринки" е участвал и самият Николай Патрушев, но без съпругата си, с която са женени от 48 години. 

Още: Путин тръгна след разврата по света: Кремъл издирва модел за голи кадри на Червения площад (ВИДЕО и СНИМКА,18+)

Собянин и Кириенко

Марина споделя и впечатленията си от прекараното време с кмета на Москва Сергей Собянин. По думите ѝ той бил хладен мъж и тя не е останала с топли спомени от него. 

Сергей Кириенко вероятно не случайно е избран за първи заместник-ръководител на администрацията на президента на Руската федерация. Той ръководеше "Росатом". Марина го описва като "топъл, внимателен, грижовен".

Натурални, до 21 години за 1 млн. рубли

71-годишният Генадий Тимченко, собственик на Volga Group имал специални изисквания за момичетата си. Марина не е била с Тимченко, но е участвала в негов кастинг. Желаната избраница трябвало да бъде "натурална" и до 21 години. Кандидатките записвали видео визитка и избраницата получавала от 500 хил. до 1 млн. рубли. 

Тимченко е добре известен и в България заради "Южен поток": Генадий Тимченко: Дойде Маккейн и ни изкара от "Южен поток" в България

Секскастинг в Кремъл

Марина разказва, че веднъж е участвала в секс-кастинг директно в Кремъл. Там била посрещната от "някакъв пенсионер", който я разпитвал за произхода й, къде учи, но не я харесал и я изпратили да си ходи. 

Още: Стъпка по стъпка: Как Кремъл уби Навални

Снимка: Ходорковский LIVE

Снимка: Ходорковский LIVE

Морални съображения

Журналистите от Ходорковский LIVE коментират, че не биха се ровили в личния живот на политиците, но когато те приемат закони, които ограничават свободата на останалите хора, им се иска да им кажат: "Или си свалете кръстчетата, или си вдигнете гащите!"

Още: След съвещание в Кремъл: Украинското разузнаване разкри кого ще премахне Москва след Навални

Кой е Михаил Ходорковски

Михаил Ходорковски беше един от най-богатите хора в Русия. Той прекарва 10 години в затвора заради фалшиви, според него, обвинения от страна на Кремъл.

В началото на новия век компанията му "ЮКОС", базирана в Москва, произвежда 17% от руския петрол. Собственикът ѝ е със значително влияние в Кремъл, а личното му богатство е 3,7 милиарда долара. Един от служителите му в миналото е министър на енергетиката, друг – тогавашен зам.-началник на кабинета на Владимир Путин.

През 2003 г. богатството на Ходорковски се удвоява, но през октомври е вкаран в затвора по обвинения за измама и укриване на данъци, които той отрича. Подозренията, че именно Путин стои зад задържането му, замразяването на активите му и последвалото раздробяване на компанията му, са огромни и основателни. Ходорковски в момента е един от най-големите критици на руския президент и на агресивната му война в Украйна, след като успя да излезе от затвора, тъй като Путин го помилва предсрочно: Путин подписа указа за помилването на Ходорковски. Моментално руският олигарх избяга в Германия: Михаил Ходорковски пристигна в Германия, след като Путин го помилва - официално той излезе на свобода заради майка си, а не защото е признал вина за това, заради което влезе зад решетките.

Швейцарски съд: Русия трябва да плати $2,6 млрд. на "ЮКОС" на Михаил Ходорковски

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Заради кражби: В Донбас задържаха председателя на градския съвет на Нижни Новгород

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 30.04 - Какво е бъдещето на Украйна на бойното поле?

Шарл Мишел: Войната в Украйна даде нов тласък на разширяването на ЕС

Германската прокуратура: Убийството на двамата украински войници може да е с политически мотив

Шолц: Крайно време е Черна гора да стане член на ЕС

Законът по руски образец мина на комисия в грузинския парламент, в ход са нови протести в Тбилиси (ВИДЕО)

Ранени и загинали при руска ракетна атака срещу Одеса (ВИДЕО)

Бивш германски войник призна, че е шпионирал за Русия

Зеленски: Ще получим ракети за Patriot без забавяне (ВИДЕО)

Русия строи ново военно летище в Белгородска област: Съвсем удобно за украински удари (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа