Нападателят на Атлетико Мадрид Адриан Лопес обяви, че последните резултати ясно са показали класата, която притежава испанското първенство.

Грешки на лидерите направиха така, че Реал Мадрид да загуби шансове за триумф след 3 поредни мача без победа, а Атлетико и Барса ще определят шампиона в пряк двубой, след като и двата тима не успяха да спечелят в последните два кръга.

Субисарета: Луис Енрике? Не коментирам

Спортният директор на Барселона Андони Субисарета отказа да коментира считания за нов наставник на каталунците Луис Енрике. "Сега ме и...

„Вярвам, че испанското първенство е най-силното в света и това отново се видя, защото всеки може да победи или да направи равен и с водещите отбори“ каза футболистът след равенството с Малага.

В добавеното време на мача той можеше да се превърне в герой, след като се измъкна в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, но стражът на гостите Вили Кабайеро се отчете с отлично спасяване.

„Жалко, че не успях да вкарам с последния си удар. Имахме положения, но ги пропуснахме и сега трябва да довършим нещата в Барселона. Ще бъде трудно, както всяко едно гостуване по принцип, но ние ще се опитаме да се представим така, както го правим напоследък. Вярвам, че заслужаваме титлата, но ще видим какво ще се случи в последния мач“ добави той.