Хороскоп за януари 2023 г.

12982
Хороскоп за януари 2023 г.
Снимка: iStock

Първото и най-важно правило на януари е никога да не бъдете мързеливи. През януари много хора се отпускат и са убедени, че късметът и щастието ще ги сполети, но това не е така. Много е важно да се отървете от мързела и то бързо.

Овен

Овните трябва да действат по-активно. По пътя им може да има трудности и не най-приятните хора, така че е препоръчително да използвате черен конец на китката  - мощен амулет срещу всички проблеми

Телец

Телецът ще усети силата на положителното за себе си. Това ще е чудесен период за работа, домашни проекти, романтика. Концентрирайте се върху спешните неща и започнете нещо ново.

Близнаци

Близнаци ще имат много трудни ситуации в началото заради ретро позицията на Меркурий, който ще остане в това състояние до 17-ти.

Близнаците трябва да разчитат на шестото чувство, но да го правят само когато няма логично решение или то не може да бъде намерено.

Тези 2 зодии ще плачат от щастие през януари

Рак

За Раците в началото на 2023 г., може да изглежда, че всичко лети в бездната. Светът ще им се вижда  сив и скучен, но не е така. Трябва да преживеете тази празнична депресия, като се отървете от съжаленията.

Лъв

Първоначално планетите и звездите ще тестват Лъвовете за сила, но те ще преодолеят всичко. През първата половина на януари, заради слабостта на ретро Меркурий, трябва да се пазите от измамници, особено при разговори по телефона и в интернет.

Дева

Девите са хора, които лесно се ядосват, разстройват. Обикновено врагът се крие там, където най-малко очакваме да го видим. Девите трябва да помнят, че проблемите често идват буквално от нищото.

Зодиите, които няма да имат късмет в началото на януари

Везни

Везните е нужно да се опитат да поемат контрол над живота си през януари, като престанат да обръщат внимание на нежеланите съвети на другите.

Скорпион

През януари е необходимо да продължите напред, но внимателно, без рискове и необмислени стъпки. Астролозите препоръчват да оценявате обективно всичките си възможности и да не поемате рискове.

Скорпионите също трябва да помнят, че от всички ресурси времето е най-ценното.

Стрелец

Януари е време, което не прощава страховете и съмненията на Стрелците. Бездействието ще бъде равносилно на загуба, така че е по-добре да започнете да работите и да правите бизнес възможно най-рано.

Зодиите, които ще са в добро настроение през целия януари

Козирог

На Козирозите през януари Вселената ще се опита да им помогне да променят живота си. Ако искат някои важни и драматични промени, ще ги имат, но трябва да имат търпение и да не бързат. Също така е важно да се научите да забелязвате знаците на Вселената .

Водолей

Водолеите да внимават в отношенията си с хората, защото в тяхната среда могат да се появят хора с лоша енергия. Те ще заразят Водолеите със съмнения, страхове, които в началото на годината могат да предизвикат провал.

Риби

Началото на годината за Рибите ще бъде най-успешното време. Например, това ще бъде добро време за освобождаване от всичко излишно - например от лошите навици, които ни пречат да бъдем щастливи. Желателно е да отделите достатъчно време за работа и дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com