X
 
 

Влади Горанов не трябва да се обяснява за срещите си с Пеевски, каза Цветанов

19665 2
Влади Горанов не трябва да се обяснява за срещите си с Пеевски, каза Цветанов
Снимка: БГНЕС
Тази коалиция е коалицията на стабилността. За пръв път от 22 години един човек става за втори път премиер. Това каза бившият вътрешен министър и дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов

Не се чувствам зле заради това, че няма да съм в изпълнителната власт. Не всичко е лична амбиция, уточни Цветанов.

Първанов: Имаше по-добри кандидатури за премиер, но народът избра Борисов

Бойко Борисов сгреши през 2009 година, когато не направи коалиция и всичко беше на ръба заради правителството на малцинството. Например...

На въпрос за „спорните кандидатури” в правителството, Цветанов отговори, че Горанов ще направи силен тандем с Менда Стоянова. За Лукарски – „партньорите си носят своята отговорност”, обобщи бившият вътрешен министър пред Нова телевизия. Не смятам, че Влади Горанов сега трябва да се обяснява за срещите си с Делян Пеевски. Дали финансовият министър ще си говори с „финансовия експерт” Делян Пеевски – темите на финансите ще се обсъждат в Министерския съвет и в Народното събрание. При този медиен фокус съм убеден, че Владислав Горанов ще се работи много съсредоточено, заяви Цветанов.

Защо Делян Добрев изпадна от кабинета? Негово лично решение беше, каза Цветанов и отрече да има вързка с налагането на Божидар Лукарски за икономически министър.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
    Осъденият Цецо - facebook.com/10204251500081460
  • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
    Владислав Горанов : „Майната й на България, искам да забогатея.“ По принцип не смятам, че съм длъжен да давам обяснение на когото и да е, освен , ако не е някой който ми плаща и това е нормално за всеки дясно-мислещ човек. В случая българският народ не е този който ми плаща, защото не е и той този който ме е назначил, а мен ме е назначил Бойко Борисов.
Последно в Актуално