Коледен подарък според зодията

12244
Коледен подарък според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е зодия, която не прави компромис с качеството. По-добре е да зарадвате човек, роден под този знак, с нещо малко, но скъпо, от колкото с големи и непрактични подаръци. Мъжът Овен би се зарадвал на някоя технологична джаджа или на нещо, свързано със спорт. Що се отнася до дамите от тази зодия – скъп парфюм или красиво бельо, за предпочитане в черно.

Телец

6 начина да създадете магични моменти тази Коледа

Тази година определено научи всички ни, че няма нищо по-важно от семейството и дома. А декември месец сякаш е посветен именно на тази з...

Телците са естети по природа, които знаят как да оценят най-фините и изискани неща. Те са непоправими романтици и биха искали поднасянето на подаръка да бъде изненадващо приятно – хубава опаковка, много панделки и картичка. И двата пола са истински чревоугодници, така че биха се зарадвали изключително много на бутилка скъпо вино, кошница с гурме сирена или бонбони.

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат да изследват, да научават нови неща и подарък, свързан с тяхната любознателност е подходящ. Забравете за "традиционните" варианти като колан, портфейл или шал – Близнаците трябва да бъдат разтърсени и предизвикани. Мъжете от зодията биха оценили подарък като самолетен билет до интересна дестинация, книга-гид за пътешествия или куфар. Нежните представителки на Близнаците пък ще грейнат, ако видят под елхата ваучер за уроци по танци, готварски или езиков курс.

Рак

7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа

Коледа е толкова близо, а има още толкова неща, които могат да се случат в живота ни! Някои зодии могат да очакват вълнуващи новини, ко...

Раците биха се зарадвали на подарък, за който са ви споменали по-рано, че биха искали да получат. Това за тях значи, че вие не само ги слушате, но и чувате. Ако не се сещате за вещ, която те са ви казали, че харесват, тогава заложете на сантименталните изненади – колаж от снимки например. Всякакви неща за дома като възглавници, спално бельо в топли и цветове, свещи с нежен аромат, биха били удачни.

Лъв

За тях е важен начинът на поднасяне, а не толкова съдържанието. Все пак, колкото по-голяма сума пари вложите, толкова по-щастливи ще ги направите. Ако наистина искате да направите празника им незабравим, подарете им домашен любимец.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Защо се подаряват подаръци на Коледа

Защо украсяваме елха на Коледа

Колко на брой са елените на Дядо Коледа

Оригинални пожелания за Коледа - сложете край на изтърканите фрази

(ВИДЕО) Австралийските секси пожарникари - този път с коледно видео

Как се казват джуджетата на Дядо Коледа?

Любимите къщички на Дядо Коледа по света (СНИМКИ)

Какъв е актуалният адрес на Дядо Коледа?

Кога се подаряват подаръците за Коледа?

На колко години е дядо Коледа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com