X
 
 

С местна група и много фолклор посрещат Нова година в Пловдив

670 0
С местна група и много фолклор посрещат Нова година в Пловдив
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Разнообразни музикални стилове ще чуят пловдивчани, които изберат да посрещнат Нова година на площада в центъра на града. Това обяви заместник-кметът по култура Александър Държиков.

Програмата стартира в 22 часа с концерт на рок-група Jeremy. 40 минути по-късно те ще бъдат последвани от пловдивската група "4 Magic". „Това е обещание, дадено още миналата година. Всички ние се гордеем с тях и тази година момичетата удържаха на думата си и ще посрещнат с нас Нова година“, уточни Държиков.

Кметът на Пловдив за ритуала с прасетата: От първия момент това бе една провокация

"Категорично не смятам изказването си за грешка. Смятам, че именно то продиктува всички тези дебати за и против подобно събитие. От пър...

През 2017-та групата стана победител в петия сезон на X Factor България. От общината имаха желание още миналата година да ангажират четирите момичета за празничната програма, но тогава Елия, Никол, Валентина и Елеонора имаха друг уговорен ангажимент и обещаха тази година да са с пловдивчани, като сега ще изпълнят това свое обещание.

В часовете непосредствено преди Нова година сцената ще превземе фолклорната музика. Първо пред присъстващите ще излязат музикантите от оркестър "Орфей", а половин час след полунощ пловдивчани ще се насладят и на изпълненията на ансамбъл "Тракия". Концертът ще завърши със Славин Славчев и неговата група. Водещи на програмата ще са Богдана Трифонова и Симеон Колев.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители