Зимна София, топло вино и очила, през които да видиш цялата тази приказка

4320
Зимна София, топло вино и очила, през които да видиш цялата тази приказка
Снимка: Rodenstock

Онези задължителни коледни песни, ослепителното бяло на снежинките, кори от портокали, старателно подредени в стаята и бляскава украса по улиците и у дома.

София винаги е била най-красива през зимата, когато се изпълва с аромата на греяно вино, вкусни неща, които стават още по-желани, понеже ги хапваш на крак и на студ, но са те придърпали с уханията си. А ти точно по това време от годината нямаш воля да удържаш на изкушения - те са ти наградата, че си я проявявал за всичко останало през цялата година.

Към това да добавим ето тези хубави работи:

Суетенето по книжарниците за онези томчета, които ще поднесем на четящите приятели.

Вечните планове за Нова година, истински лабиринт от предложения, който се решава припряно, но весело в последния момент.

Вечерните разходки, в които се отдъхваш не просто от трафика и напрежението, а от цялата година.

Приятелите, които се прибират отнякъде вкъщи и спират да бъдат лица и емотикони от чатове, а хора, с които си казваш наздраве.

И разбира се - семейството. Признаваш си наум, май длъжник си на всички. Но не изкупвай греха си само със скъпи подаръци, а с близост. Първото е само повод за изпълнението на второто - а второто е дълг, любов.

Но докато всеки слага на везните равносметката от годината, ние излязохме на разходка по любимите места в столицата.

С очилата Rodenstock, чаша стоплящо червено вино и добро настроение видяхме София с умножена красота през блясъка на ефектните стъкла. Разходихме се по най-утъпкания с печата на хубавите истории маршрути - между Народния театър, Кристал и Витошка.

Да видиш зимна София с Rodenstock е не само удоволствие, но и привилегия. А услугата, която си направихме, бе тройна: повече стил, повече класа, повече кристален блясък. Всяко отражение е по-наситено, всеки детайл е по-ясен, а всеки чужд поглед прикован от излъчването им. И като казахме, че подаръците са повод да покажеш любов, си дадохме сметка, че тези очила са особено подходящи. Участвай в игра за спечелването им тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com