Bulgarian Cartrader се завръща за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club на 11-ти ноември

1011
Bulgarian Cartrader се завръща за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club на 11-ти ноември
Снимка: Sofia Live Club

След феноменалния успех, който пожъна по-време на третото издание на SOFIA LIVE FESTIVAL, неповторимият Bulgarian Cartrader, ще завърши европейското си турне с ексклузивен самостоятелен концерт на 11-ти ноември, в SOFIA LIVE CLUB.

Освен първото самостоятелно гостуване на Даниел Стоянов, датата бележи и годишнината от издаването на дебютния му албум „Motor Songs“. За този специален повод, Bulgarian Cartrader ни е подготвил концерт изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България.

Родните ценители на хубавата музика, ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка. Шоуто се очаква да бъде още по-впечатляващо и всеки пропуснал да го види по-време на SOFIA LIVE FESTIVAL ще има шанс да поправи тази грешка.

Зад личността на Bulgarian Cartrader се крие мозъкът и поетичното сърце на Даниел Стоянов, чиято бивша група Malky е добре позната на европейската музикална сцена. Даниел живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил много като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция SEEED. Многократно е излизал и на една сцена с германската супер звезда Xavier Naidoo. Bulgarian Cartrader е и изключително талантлив текстописец, който смело се освобождава от ограниченията на популярната музика и следва своя собствен път.

Първите 100бр. Early bird билети за концерта на Bulgarian Cartrader са на цена от 30лв. След изчерпването им цената ще е 35лв., а в деня и на място 40лв. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси.

Врати: 20.30ч.

Начало: 22.00ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com