Джейми Уун пристига ден по-рано, за да разгледа София

7223
Джейми Уун пристига ден по-рано, за да разгледа София

Джейми Уун ще пристигне ден преди концерта си на 31 октомври у нас специално, за да разгледа София. Гениалният британски певец и мулти-инструменталист сам е пожелал да прекара 24 часа в столицата ни преди събитието в Sofia Live Club за Хелоиун, за да може да разгледа местните забележителности.

Европейското турне на Джейми Уун, с което ще представи новия си албум “Making Time”, ще стартира именно от България и по тази причина изпълнителят на “Shoulda” и “Night Air” иска да превърне концерта в най-престижния клуб за жива музика у нас в специално преживяване, което ще се помни дълго.

Гениалният Джейми Уун с концерт в София за Хелоуин

Джейми Уун ще зарадва почитателите си в България с ексклузивен концерт в Sofia Live Club на 31 октомври, точно за празника Хелоуин. На ...

Както вече беше оповестено, Джейми ще доведе със себе си и групата си, която е съставена от най-елитните британски музиканти. “Барабанистът Дан Сий и басистът Дан Гулино ги познавам от доста отдавна, още преди издаването на първия ми албум сме свирили заедно и е чудесно, че го правим отново заедно”, заяви в интервю Уун. “Кийбордистът Чарли Плат го познавам от училище – страхотен приятел и джаз пианист. Нови за мен са двамата беквокалисти, с които работя едва от няколко месеца – Мишак Бродерик и Уилсън Ати, и двамата имат чудесни гласове и добавят нужната по-силна енергия, защото в новия ми албум има доста беквокали.”

Концертът на гениалния певец, продуцент и мулти-инструменталист и неговата група ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club, точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след шоуто към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.

Джейми Уун представя втория си албум първо в София

Дългоочакваният втори албум на гениалния британски певец и композитор Джейми Уун, който ще зарадва българските си почитатели с ексклузи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com