Стенли представя новия си албум на сцената на Sofia Live Club

3530
Стенли представя новия си албум на сцената на Sofia Live Club
Снимка: SLC

След огромния успех през ноември с премиерата на новия си проект, Стенли се завръща на сцената в Sofia Live Club, за да представи всички песни от албума "Чужди тела". Програмата включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти.

Концертът ще бъде на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа, а на сцената до Стенли ще застанат музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). За предстоящото събитие в Sofia Live Club, Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда Innerglow и фронтмента на групата Hayes&Y и композитор на „Чужди тела“ – Благослав Анастасов.

Всички почитатели на Стенли ще имат възможността да закупят албума „Чужди тела“, който ще се продава на място в клуба.

До този момент от албума „Чужди тела“ като официални сингли са издадени: заглавната песен с участието на Никол, която е на #3 място в чарта на БНР – Топ 10 и влезе в Топ 10 на общата класация за най-излъчвани БГ песни и дигиталният сингъл – „Счупено сърце“.

„Чужди тела“ е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

„Чужди тела“ е създаден в продължение на година като песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes&Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров („Ранен сняг“,  „Манекен“), телевизионната водеща Наталия Симеонова („Тамагочи“, „Вън от мрака“, „Счупено сърце“), актьорът и звезда от сериала „Откраднат живот“ Дани Рашев („Бягай от мен“, „Откраднат спомен“, „Там зад стената“), емблематичният Любо Киров („Чужди тела“) и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо („Разговори с нощта“). Продуцент на албума е Станислав Сланев-Стенли.

Когато започвах работата по този албум, непрекъснато ме питаха какъв стил ще бъде. Никога не мисля за това, когато създавам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, но тя има много разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединение, но знам, че дори и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги обединява. Естествено без прекрасните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко резервиран, но още при първите демо версии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме почти всеки ден в студиото му, детайл по детайл “ – казва Стенли за албума и добавя:

„През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше импулс, помогна за много от текстовете, така че да звучат. В последствие написа и текста към пилотния сингъл от албума „Чужди тела“.  Любо е основен „виновник“ този албум да е реалност“. – завършва артистът.

„Чужди тела“ съдържание:

  1. Тамагочи            
  2. Вън от мрака               
  3. Откраднат спомен      
  4. Счупено сърце  
  5. Там зад стената
  6. Манекен             
  7. Разговори с нощта     

Билетите за концерта са на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, касите на НДК, Orange Center на цена 20 лева. На място в клуба в деня на концерта ще са 25 лева.

РЕЗЕРВАЦИИ: https://www.sofialiveclub.com/events/2163/stage



Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Започна грандиозният фестивал Coachella 2024: Кои бяха звездите в първия уикенд (ВИДЕО)

Концертът Led Zeppelin Symphonic в София се отлага за септември

Midalidare Rock in the Wine Valley 2024: Ясни са всички групи за голямата сцена

SOLAR буди нощна София с CAMELPHAT на 7 юни

hug or handshake представят най-новия си сингъл "Waiting Till September" (ВИДЕО)

Джак Саворети за първи път в София - 23 септември 2024 г. в Зала 3 на НДК

Дзукеро пристига с 11 музиканти за първия си концерт във Варна на 27 април

Какво ни очаква на EXIT 2024: Фестивалът, който се превърна във Вселена

Номинациите на БГ Радио: Вижте кои звезди тази година ще се борят за наградите (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица MARO със специален акустичен сет (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика