Суинг, червени устни и дантели от Sentimental Swingers

69169
Суинг, червени устни и дантели от Sentimental Swingers

На 9 май, петък, клуб Opera Café ще се потопи в епохата на 40-те, времето на ярко червените устни, перлите, дантелите, чорапите с ръб и музиката, която никога не остарява.

Очарователните дами от триото Sentimental Swingers ще ни отведат в света на суинг звученето и славните времена на Дюк Елингтън и Ела Фицджералд с два ексклузивни концерта в един ден - от 17:00 часа (за публика 60+, с вход свободен) и 21:00 часа.

Лара Фабиан с още един концерт в София

Интересът за концерта на LARA FABIAN на 23 октомври е огромен. Феновете, верни на своя вкус и на почитта си към френската певица, са за...

Неоспоримите кралици на суинга Деси (Phuture Shock), Рони (Nasekomix) и Вера обещават шоу, красота и музика, която ще разтанцува всеки. Макар и само за една вечер, Sentimental Swingers ще върнат блясъка и веселието на суинг годините с омагьосващ ретро лайв, част от музикалната поредица на Opera Café.

Концертът от 21:00 часа ще започне с невероятната диджей селекция на LINDYHOP.BG. Малко по-късно, под светлините на прожекторите ще изгреят и самите Sentimental Swingers. Трибют към винтидж градската култура и суинг музиката, Деси, Рони и Вера ще пленят публиката с атрактивни костюми, класическо сценично поведение и пленяващо ретро звучене. Дамите ще се качат на сцената заедно с уникалните музиканти Михаил Йосифов (китара), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Хаджиев (саксофон).

По-рано същия ден, от 17:00 часа, Sentimental Swingers ще подарят специален, безплатен концерт на своите по-възрастни почитатели, споделящи с носталгия любовта към суинг музиката и блясъка на една отминала епоха. Всички дами и господа над 60 години ще бъдат специални гости на Opera Café с вход свободен, за един незабравим музикален подарък, поднесен от абсолютните владетелки на суинга Sentimental Swingers. Предварителни резервации можете да направите на 0886 272 272.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com