Дете загина при сблъсък между мотор и каруца

718
Дете загина при сблъсък между мотор и каруца
Снимка: БГНЕС

Осемгодишно дете почина, а друго е с опасност за живота след тежка катастрофа между мотор и каруца, станала снощи в Пловдивско. При два други пътни инцидента пострадаха други трима души.

Сигналът за инцидента, станал между селата Милево и Поповица, община Садово, е подаден малко след 21,30 часа снощи, предаде БНР.

Мъжът, ранен при катастрофата на Кресненското дефиле, почина

Раненият в катастрофата в Кресненското дефиле е починал преди час в реанимацията на МБАЛ-Благоевград, спътничката му на 33 години е в к...

От полицията съобщават, че по първоначални данни мотоциклет „Ямаха” блъснал отзад каруца, пълна с жители на село Селци. При удара на място е загинало 8-годишно момченце, с опасност за живота е 7-годишното му братче, а 5-годишната им сестричка е освободена за домашно лечение. Травми са получили и 25-годишният моторист от село Мирово и спътникът му, на 24 години, които са настанени в болница за лечение.

При друга катастрофа снощи мотоциклет „Ямаха“ се движил с висока скорост и се блъснал в електрически стълб. От удара тежко пострадаха 44-годишен мъж и 15-годишен младеж от гр. Съединение, които са настанени в болница. Състоянието на мъжа е критично. Все още не е установено кой от двамата е управлявал мотора.

Междувременно друг моторист е с опасност за живота след катастрофа снощи в центъра на село Калояново. При инцидента мотоциклет „Пежо”, без регистрационни табели, преминал през лентата за насрещно движение и се блъснал в метална врата на частен имот. Тежко пострадал е 27-годишен жител на село Дълго поле, който управлявал мотора след значителна употреба на алкохол - близо 2,40 промила в издишания от мъжа въздух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com