X
 
 

От "Воля" намекнаха, че може да подкрепят вота на недоверие срещу правителството

2152 16
От "Воля" намекнаха, че може да подкрепят вота на недоверие срещу правителството
Снимка: Фейсбук страница на Кръстина Таскова
На този етап, ако вотът на недоверие бъде внесен от БСП, има вероятност да го подкрепим. Това каза народният представител от ПГ на "Воля" Кръстина Таскова пред журналисти след консултациите с БСП за вота на недоверие, предаде "Фокус".

"Изслушахме мотивите на БСП. Интересни неща ни споделиха. Искам да ви кажа, че тепърва, ако такъв вот на недоверие бъде внесен ще обсъдим конкретно. Мотивите са много повече от това, което те успяха да ни представят. Ще вземем нашето решение, ако такъв вот бъде внесен.

Това, което ние наблюдаваме в последно време е, че ако министър Горанов каже ,че намалява субсидията, те могат да променят своето решение. Те показват, че в някои отношения работят заедно с управляващите. Нека да изчакаме да бъде внесен вота", допълни още Таскова.

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев също направи коментар от името на социалистите след консултациите.

"В продължение на близо 50 минути представихме нашите мотиви на народните представители от "Воля". Изключително продуктивен разговор. Експертен също така разговор. Всички техни зададени въпроси получиха отговор. Съгласиха се с проблемите, които ние всички виждаме, но помолиха за няколко дни размисъл", допълни още Стойнев.

По думите му духът и диалогът е бил добър и БСП са удовлетворени. На въпрос дали от БСП вярват, че "Воля" ще ги подкрепят, Драгомир Стойнев уточни, че ситуацията е кризисна и те преценяват дали ще дадат своята подкрепа за едно правителство, което генерира криза в почти всеки един сектори или ще решат да се върви към предсрочни избори.

"С независимите депутати мисля, че от днес може да ги наричаме - зависими", допълни още зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Тези от тайфата на Марешки са бърсалки на обемистата задница на Тиквата ! Опозиция - да бе, да .
 • Октомври 4 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Добре ти гласувай за НИКОГО , аз няма да гласувам. А и по голямата част от Народа също вече не гласува. Ще е много трудно , а пък и безмислено. ТРЯБВА ДА ВИЖДАМЕ НОВА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПАРТИИ. БЪЛГАРИЯ НА НАРОДА
 • български избирател-Българин да се наричам първа радост е за мен! 4.1 български избирател-Българин да се наричам първа радост е за мен! преди 1 месец Профил на трол?
  Глей сега...да те открехна малко:1-Като не гласуваш нарушаваш закона!/гласуването е задължително!/...2-ДуПеСе и партийки еднодневки си набутват свои дУУУпетати в Парламента и ти пак оставаш прецакан/т.е. с пръст в гъза/!...3-Стига с тоя твой див УТОПИЗЪМ!!!Демокрацията е несъвместима без партиите!Тук важното е ПАРТИИТЕ да работят за благото на обществото!!!За това е необходимо твоя НАРОДЕН ФРОНТ д виж още ›› а обсеби ръководствата на партиите и да наложи ВИЗИЯТА НА НОВА БЪЛГАРИЯ!!!Другото е бля...бля...бля...
  : 1 !
 • Октомври 3 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  За притиснените за тази . Спокойно. марешки няма да и каже да се хвърли от 8 етаж. той е бизнесмен , инвестирал е в нея. Сериозен човек е. Знае много добре , че чак такива лакей верно с лопата да ги ринеш , но все пак има нужда от определена школовка. Имах в предвид хипотетично.
 • Кучетата си лаят. Сценарият си върви... 2 Кучетата си лаят. Сценарият си върви... преди 1 месец Профил на трол?
  Ехооо....слезте на Земятааа...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  А , зашо когато идва време за поредният Цирк наречен избори и излизат от ивайло ачев до цветанка ризова и почват почти да се молят да ходим и да участваме в цирка наречен избори ? Ей това не мога да го проумея. Имам някой консп. теории , но чакам компетентно мнение.
  : 1 !
 • компетентно мнение до 2.1 2.2 компетентно мнение до 2.1 преди 1 месец Профил на трол?
  Защото драги ако не ходиш да гласуваш ще ти раздава порциите доктора,почетен председател на ДуПеСе, хидроинжЕнЕрА-мелиоратор,тесен "специалист" по студения резерв и едноличен собстевник на Варненското пристанище...ПАНИМАЕШ????ФЕРЩЕЙН???
  : 0 !
 • Октомври 2.3 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Да благодаря за отговора , но имам известни възражения. Да добре ти гласуваш и онзи хидроинжинер не ти разпределя гласа , но ИЗБИРАШ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТАЗИ ДЕТО КАТО И КАЖАТ *РЪДНИ И ТЯ *ЪРДИ. КАТО И КАЖАТ КАК ДА ГЛАСУВА И ТЯ ГЛАСУВА. И ДА СЕ ХВЪРЛИ ОТ 8 ЕТАЖ АКО И КАЖАТ И ТЯ ЩЕ ГО НАПРАВИ ПО НАВИК. ЕЙ ЗА ТАКИВА НЕВЗРАЧНИ КАТО ТАЯ. А , ТАЯ ВСЕ ПАК НЕ Е ОТ ТЕЖКИТЕ ДИАГНОЗИ.
  : 3 !
 • Октомври 2.4 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  И СЕГА КАКВО ИЗЛИЗА В ЕДИНИЯТ СЛУЧЕЙ хидроинжинера от моя глас недаден си избира НЯКАКВО ПОДОБНО СЪЩЕСТВО НЕ ПО РАЗЛИЧНО , А ПЪК ТИ ИЗБИРАШ ТАКОВА СЪЩЕСТВО. И ? СИТЕ В КЮПА. САМО , ЧЕ КОГАТО УЧАСТВАШ В ЦИРКА СЕ ПОДПИСВАШ И ГИ ЛЕГИТИМИРАШ. А ТЕ ВСИЧКИТЕ АНТИНАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. КОРПОРАТИВНО/ХУНТАДЖИЙСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. НО ТВОЯТ ПОДПИС ИМА ДАВА ОСНОВАНИЕ ДА ЛЪЖАТ , ЧЕ НЕ Е ТАКА .
  : 2 !
 • компетентно мнение до дрУгАрЕ Октомври/не се бъзикам а малко съм ироничен/ 2.5 компетентно мнение до дрУгАрЕ Октомври/не се бъзикам а малко съм ироничен/ преди 1 месец Профил на трол?
  Елементарно Уотсън....пардон...Октомври...като гласуваш в графата неподкрепям никого!!!!!Най много да обяват бюлетината ми за невалидна,но при три милиона невалидни бюлетини СЦЕНАРИЯТ им няма да проработи!!!Виждаш ли колко е простичко....
  : 0 !
 • Октомври 2.6 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Отново получават легитимост, ЗАШОТО ПРЕДИ ТОВА СЕ ПОДПИСВАШ Макар , че така описано пак ще внесе някакъв смут сред тези . но БОЙКОТА ПО МИ ХАРЕСВА. СТАВА МИ ГНУС ПРОСТО ДА ИМ ВЛИЗАМ В ЦИРКА.ЧИСТО ЧОВЕШКИ. ЗНАЧИ КЛИКАТА ПРЕЦАКА ВСИЧКИ вкл и мен И аз да им участвам в ЦИРКА ? НАИСТИНА ГНУС МЕ Е . В чисто човешки план.
  : 2 !
 • Ехооо...Октомвриии...не се гнуси а слез на Земята!!!Ей аман от пилшеки мозъчета!Ти му казваш какъв е изхода ,а той РУПА ли РУПА!!! 2.7 Ехооо...Октомвриии...не се гнуси а слез на Земята!!!Ей аман от пилшеки мозъчета!Ти му казваш какъв е изхода ,а той РУПА ли РУПА!!! преди 1 месец Профил на трол?
  Три милиона недействителни бюлетини!!!!Какво ти говори това???Я се замисли!!!И стига си повтарял някакви мантри за подписи,легитимност,прецакване и т.н.Ако от 7 милиона българи да речем 3,5 милиона ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ,а от тия 3,5 милиона ...3 милиона гласуват НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО...то тогава изборите са нелигитимни и ВЛАСТИМАЩИТЕ не могат да си НАЛОЖАТ СЦЕНАРИЯ!!!!Айде размърдай си малко пилешк виж още ›› ото мозъче и стига съм ти отварял очите!!!!!
  : 0 !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Лицето от снимката има харизма НА НАЙ НЕВЗРАЧНА чиновничка НАБУТАЛИ Я С нейното лазене дето се налага за дУпетатка. Е , шото онова нещо паргов примерно има вид на бутано мамино детенце със самочувствие на Император, дето ако падне и цял квартал опищява. Общото заключение е ПЪЛЕН БРАК. Понеже обаче ТОЗИ ПЪЛЕН БРАК е на ВЛАСТ И Народа вече е БРАК. И така до тяхната ПЪЛНА ПОБЕДА.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Не , че и онова вълчев от герб е кой знае нещо по различно от изборените. Само дето е по дърт и по изпечен измамник. А , иначе данчо цонев е Шампион като Измамник. Ама още преди да стане сдсраст имаше прякор Ментата и ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ Категорично доказва , че този прякор МУ ПРИЛЯГА.
  : 2 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Искаш да кажеш, че има лицен като палачинка ли?
  : 0 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Не бе искам да кажа , че виждаш тая която се представя , че била представител от Народа пък се сещаш , че Мая Плисецкая има 3 златни медала на Световно по борба. И малко разлика в нюансите . Гледаш КОЙТО И ДА Е БИЛО ОТ тия И СЕ СЕЩАШ , че орлин горанов е 1 Български Космонавт ако тия са представителни на Народа.
  : 1 !