X
 
 
Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!

ПП МИР представи водачите на листите по райони за парламентарните избори

1837
ПП МИР представи водачите на листите по райони за парламентарните избори
Снимка: ПП МИР

"В листите на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за предстоящите на 11-ти юли парламентарни избори стои експертният потенциал на България." Това каза председателят на организацията Симеон Славчев. "За партия МИР политиката не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на българските граждани. Именно затова в нашите листи имаме водещи специалисти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната - инженери, юристи, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите учебни заведения, експерти по национална сигурност, вътрешен ред и управление на кризи, културни дейци, и общественици. С тези думи лидерът на ПП МИР Симеон Славчев представи водачите на листи на партията за предстоящите парламентарни избори, които той нарече - "А-отбора на България".

Лидерът на ПП МИР Симеон Славчев води две листи - в 23-ти избирателен район в София и в Стара Загора. Той е роден на 14.06.1978 г. във Варна и е инженер-магистър по „Индустриален мениджмънт“. Завършил е „Академия за социална политика“ на Института за социална интеграция и има придобита допълнителна професионална квалификация по „Управленски умения“. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Българското училище за политика към Нов Български университет. Има над 15 години управленски опит, като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти. Владее немски, английски и руски език. Женен с едно дете.

Водач на листата в Благоевград е Христо Ямболиев. Той е един от най-добрите експерти в областта на въоръжените сили, бивш служител от Министерството на отбраната.

Професор Радостин Долчинков е водач на листата в Бургас. Той е преподавател и административен директор на Бургаския свободен университет.

Професор Симеон Ананиев е водач на листата във Варна. Той е водещ експерт в областта на инфраструктурата и логистиката, преподавател във ВТУ “Тодор Каблешков”.

Георги Славчев е водач на листата във Велико Търново. Той е филмов и рекламен продуцент.

Илиян Лилов е водач на листата във Видин. Той е един от най-добрите експерти в Северозападна България в областта на транспорта и техническата изправност.

Пресиян Палов е водач на листата във Враца. Той е икономист и притежава медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в града.

Симеон Генчев е водач на листата в Габрово. Той е дългогодишен експерт по международни отношения, дипломат, член на преговорния екип за присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС).

Доктор Владислав Пакеров е водач на листата в Добрич. Той е един от най-реномираните кардиолози в България. Сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Автор е на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции.

Моника Борисова е водач на листата в Кърджали. Тя е председател на местната структура на партията във Виена и отговаря за изборното представителство на българите в чужбина и затова символично е кандидат на листата на партията в Кърджали.

Светлин Колев е водач на листата в Кюстендил. Учител по професия и по призвание с дългогодишна практика. Той е активно ангажиран с въпроси, свързани със социалната политика, образованието и културата. Участник в инициативи с обществена, просветителска и благотворителна насоченост.

Мария Башева е водач на листата в Ловеч. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт в отдел "Приходи" на Националния авиопревозвач.

Диана Николова е водач на листата на ПП МИР в Монтана. Тя е мениджър на различни компании, с над 25 години опит като ръководител във водещи дружества в областта.

Димитър Иванов е водач на листата в Пазарджик. Той е финансист и бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“ , консултант по различни проекти с изключително богат управленски опит.

Георги Чернев е водач на листата в Перник. Той е председател на Софийската търговско-промишлена палата и е създател на Пернишката търговско-промишлена палата. Чернев има значителен опит като бизнесмен и е виден деец в подпомагането на работещите в частния сектор. Бил е и зам.-председател на Българската търговско-промишлена палата с ресор браншови и регионални бизнес организации.

Емил Димитров е водач на листата на ПП МИР в Плевен. Той е културен деец и син на легендарния български певец Емил Димитров.

Симеон Славчев, ПП МИР: Време е за рестарт на политическата система в България

Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от рестарт на политическата система и изборите това лято са началото на този процес. ...

Димитър Митев - Дънди е водач на листата в Пловдив - град. Той е барабанист на "Акага". Бил е барабанист на още легендарната група "Атлас", както и на група "Сленг". Участва като гост музикант, перкусионист и барабанист в редица български групи, както и в немалко инициативи с благотворителна цел.

Доцент Светла Цветкова е водач на листата в Пловдив - област. Тя е преподавател от УНСС по управление, маркетинг и човешки ресурси и се кандидатира с лична кауза да защитава интересите на децата и техните родители.

Доктор Ирена Парунева е водач на листата в Разград. Тя е дългогодишен експерт по здравеопазването и управлява успешно собствена консултантска фирма, фокусирана в областта на генетичните тестове и персонализираната медицина и е един от най-добрите специалисти в областта. От 1994 г. до 2012 г. заема ръководни позиции в едни от най-големите международни фармацевтични компании.

Доктор Христина Георгиева е водач на листата на ПП МИР в Русе. Тя е юрист - адвокат в сферата на интелектуалната собственост. Член е на Европейския институт и лектор в ежегодно лятно училище по Европейско частно право в Университета в Залцбург, наградена е за „За най-добър делегат“ на Комисията по правата на Човека от Организацията за развитие в Загреб.

Доктор инженер Марио Христов е водач на листата в Силистра. Той председател на Съюза на изобретателите в България, магистър по право, лицензиран оценител на дълготрайни нематериални активи. Той е български и европейски представител по индустриална собственост за изобретения, марки и дизайни.

ПП МИР се регистрира за участие парламентарните избори

ПП МИР регистрира листите с кандидатите си за народни представители за парламентарните избори. Водач на листите в 23-ти многомандатен и...

Мартин Благоев е водач на листата на ПП МИР в Сливен. Той е един от водещите юристи от областта - адвокат по търговско право и изтъкнат юрист по наказателно право, като осъществява процесуално представителство пред съда по наказателни и граждански дела и защита. Има значителен опит и в областта на гражданското право, както и като главен юрисконсулт на водещи компании, като е осъществявал юридически консултации във връзка с търговската дейност на дружествата.

Ивайло Манджуков е водач на листата в Смолян. Той е бизнесмен и предприемач. Натрупал е значителен опит в инвестирането и строителството на жилищни и офис сгради, специалист в търговията на специализирани машини за индустриални нужди. Развива успешен бизнес в управлението и инвестирането на високотехнологичния завод на компанията „Приста Рисайклинг“ за рециклиране на масла в Узбекистан като изпълнителен директор и основен акционер. Освен в бизнеса има натрупан управленски опит и като бивш ръководител на футболния отбор на ЦСКА.

Венцислав Иванов е водач на листата в 24-ти избирателен район в София. Той е дългодогишен експерт по международни отношения от структурите на МВнР. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и ръководител на български делегации на редица срещи по линия на ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и други международни организации. Бил е парламентарен секретар, началник на отдел "Латинска Америка", началник Управление "Международни организации и права на човека". Бил е и директор на дирекция "Права на човека", правителствен агент по процесуалното представителство на България пред Европейския съд по правата на човека и посланик за специални поръчения по правата на човека и върховенството на закона.

Пламен Стоянов е водач на листата за 25-ти избирателен район в София. Той е дипломат и един от най-компетентните експерти по управление на кризи, национална и международна сигурност, с богат практически опит. Дълги години е работил активно в областта на националната сигурност, като е бил член на екипите, изготвили първия Закон за отбраната и въоръжените сили през 1991 г. във Великото народно събрание, както и Закона за управление при кризи от 2003 г.

Инж. Йонко Ненчев е водач на листата в София-област. Той е общински съветник от ПП МИР в Ботевград. По образование е инженер.

ПП МИР: Трябваше да има обучение на българските граждани за машинно гласуване

"Процесът на пречистване в България започна и добрата новина е, че за първи път изборите ще бъдат честни и прозрачни, благодарение на и...

Боян Крумов е водач на листата на ПП МИР в Търговище. Той е с над 25-годишен опит в Гранични войски и Гранична полиция. Бил е заместник-комендант на Граничната комендатура в Симитли. Командир на Учебен център по подготовка на кадровия състав на граничните войски в Драгоман, а след това е назначен и за Главен инспектор в дирекция "Гранична полиция по охрана на морска и речна граница" в Централно управление на "Гранична полиция" - София.

Недялка Маркова е водач на листата на ПП МИР в Хасково. Тя е адвокат по наказателно право, наградена през 2019 г. за "Дело номер 1 на България", свързано с кражба на печеливш фиш от тотото с огромна печалба.

Цветомир Цонев е водач на листата на ПП МИР в Шумен. Той има общо 24 години стаж като ездач и треньор по конен спорт в редица държави като Гърция, Германия и Турция. Участвал е в много международни турнири, като е постигнал много добри резултати. След натрупания опит решава, че е време да развива бизнес и в България.

Радостина Иванова е водач на листата в Ямбол. Тя е финанист и икономист с над 24 години опит в банковия сектор. В своята кариера е била банков служител, след което и управител на две банки в Ямбол. Сега работи в сферата на счетоводството и е бизнес партньор в компания за финансови продукти.

Дипломатът от структурите на Министерството на външните работи Венцислав Иванов е водач на листата на кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на ПП МИР за 24-ти избирателен район в София. Той е с над 40-годишен опит в сферата на международните отношения и сигурността. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и ръководител на български делегации на редица срещи по линия на ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и други международни организации. Натрупал е значителен опит в сферата на международните отношения и сигурността.

Още от ПОЛИТИКА:

Протест събира граждани пред Центъра за бежанци в Харманли

Ще успее ли ИТН да състави правителство, без да се коалира?

Политически размисли и страсти около кандидатурата на Пламен Николов за премиер

Кандидат-премиерът от ИТН женен за поетеса от Шумен

Борисов: Няма значение кой е кандидатът за премиер, а че Слави Трифонов не пое отговорност (ВИДЕО)

Йордан Цонев: ДПС не трябва да носи отговорност за политически буламач

БСП ще покани Пламен Николов на изслушване

Actualno.com

Етикети:

Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!
Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъдете активен участник в промяната!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика