ПП МИР представи водачите на листите по райони за парламентарните избори

14849
ПП МИР представи водачите на листите по райони за парламентарните избори
Снимка: ПП МИР

"В листите на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за предстоящите на 11-ти юли парламентарни избори стои експертният потенциал на България." Това каза председателят на организацията Симеон Славчев. "За партия МИР политиката не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на българските граждани. Именно затова в нашите листи имаме водещи специалисти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната - инженери, юристи, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите учебни заведения, експерти по национална сигурност, вътрешен ред и управление на кризи, културни дейци, и общественици. С тези думи лидерът на ПП МИР Симеон Славчев представи водачите на листи на партията за предстоящите парламентарни избори, които той нарече - "А-отбора на България".

Лидерът на ПП МИР Симеон Славчев води две листи - в 23-ти избирателен район в София и в Стара Загора. Той е роден на 14.06.1978 г. във Варна и е инженер-магистър по „Индустриален мениджмънт“. Завършил е „Академия за социална политика“ на Института за социална интеграция и има придобита допълнителна професионална квалификация по „Управленски умения“. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Българското училище за политика към Нов Български университет. Има над 15 години управленски опит, като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти. Владее немски, английски и руски език. Женен с едно дете.

Водач на листата в Благоевград е Христо Ямболиев. Той е един от най-добрите експерти в областта на въоръжените сили, бивш служител от Министерството на отбраната.

Професор Радостин Долчинков е водач на листата в Бургас. Той е преподавател и административен директор на Бургаския свободен университет.

Професор Симеон Ананиев е водач на листата във Варна. Той е водещ експерт в областта на инфраструктурата и логистиката, преподавател във ВТУ “Тодор Каблешков”.

Георги Славчев е водач на листата във Велико Търново. Той е филмов и рекламен продуцент.

Илиян Лилов е водач на листата във Видин. Той е един от най-добрите експерти в Северозападна България в областта на транспорта и техническата изправност.

Пресиян Палов е водач на листата във Враца. Той е икономист и притежава медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в града.

Симеон Генчев е водач на листата в Габрово. Той е дългогодишен експерт по международни отношения, дипломат, член на преговорния екип за присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС).

Доктор Владислав Пакеров е водач на листата в Добрич. Той е един от най-реномираните кардиолози в България. Сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Автор е на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции.

Моника Борисова е водач на листата в Кърджали. Тя е председател на местната структура на партията във Виена и отговаря за изборното представителство на българите в чужбина и затова символично е кандидат на листата на партията в Кърджали.

Светлин Колев е водач на листата в Кюстендил. Учител по професия и по призвание с дългогодишна практика. Той е активно ангажиран с въпроси, свързани със социалната политика, образованието и културата. Участник в инициативи с обществена, просветителска и благотворителна насоченост.

Мария Башева е водач на листата в Ловеч. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт в отдел "Приходи" на Националния авиопревозвач.

Диана Николова е водач на листата на ПП МИР в Монтана. Тя е мениджър на различни компании, с над 25 години опит като ръководител във водещи дружества в областта.

Димитър Иванов е водач на листата в Пазарджик. Той е финансист и бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“ , консултант по различни проекти с изключително богат управленски опит.

Георги Чернев е водач на листата в Перник. Той е председател на Софийската търговско-промишлена палата и е създател на Пернишката търговско-промишлена палата. Чернев има значителен опит като бизнесмен и е виден деец в подпомагането на работещите в частния сектор. Бил е и зам.-председател на Българската търговско-промишлена палата с ресор браншови и регионални бизнес организации.

Емил Димитров е водач на листата на ПП МИР в Плевен. Той е културен деец и син на легендарния български певец Емил Димитров.

Симеон Славчев, ПП МИР: Време е за рестарт на политическата система в България

Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от рестарт на политическата система и изборите това лято са началото на този процес. ...

Димитър Митев - Дънди е водач на листата в Пловдив - град. Той е барабанист на "Акага". Бил е барабанист на още легендарната група "Атлас", както и на група "Сленг". Участва като гост музикант, перкусионист и барабанист в редица български групи, както и в немалко инициативи с благотворителна цел.

Доцент Светла Цветкова е водач на листата в Пловдив - област. Тя е преподавател от УНСС по управление, маркетинг и човешки ресурси и се кандидатира с лична кауза да защитава интересите на децата и техните родители.

Доктор Ирена Парунева е водач на листата в Разград. Тя е дългогодишен експерт по здравеопазването и управлява успешно собствена консултантска фирма, фокусирана в областта на генетичните тестове и персонализираната медицина и е един от най-добрите специалисти в областта. От 1994 г. до 2012 г. заема ръководни позиции в едни от най-големите международни фармацевтични компании.

Доктор Христина Георгиева е водач на листата на ПП МИР в Русе. Тя е юрист - адвокат в сферата на интелектуалната собственост. Член е на Европейския институт и лектор в ежегодно лятно училище по Европейско частно право в Университета в Залцбург, наградена е за „За най-добър делегат“ на Комисията по правата на Човека от Организацията за развитие в Загреб.

Доктор инженер Марио Христов е водач на листата в Силистра. Той председател на Съюза на изобретателите в България, магистър по право, лицензиран оценител на дълготрайни нематериални активи. Той е български и европейски представител по индустриална собственост за изобретения, марки и дизайни.

ПП МИР се регистрира за участие парламентарните избори

ПП МИР регистрира листите с кандидатите си за народни представители за парламентарните избори. Водач на листите в 23-ти многомандатен и...

Мартин Благоев е водач на листата на ПП МИР в Сливен. Той е един от водещите юристи от областта - адвокат по търговско право и изтъкнат юрист по наказателно право, като осъществява процесуално представителство пред съда по наказателни и граждански дела и защита. Има значителен опит и в областта на гражданското право, както и като главен юрисконсулт на водещи компании, като е осъществявал юридически консултации във връзка с търговската дейност на дружествата.

Ивайло Манджуков е водач на листата в Смолян. Той е бизнесмен и предприемач. Натрупал е значителен опит в инвестирането и строителството на жилищни и офис сгради, специалист в търговията на специализирани машини за индустриални нужди. Развива успешен бизнес в управлението и инвестирането на високотехнологичния завод на компанията „Приста Рисайклинг“ за рециклиране на масла в Узбекистан като изпълнителен директор и основен акционер. Освен в бизнеса има натрупан управленски опит и като бивш ръководител на футболния отбор на ЦСКА.

Венцислав Иванов е водач на листата в 24-ти избирателен район в София. Той е дългодогишен експерт по международни отношения от структурите на МВнР. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и ръководител на български делегации на редица срещи по линия на ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и други международни организации. Бил е парламентарен секретар, началник на отдел "Латинска Америка", началник Управление "Международни организации и права на човека". Бил е и директор на дирекция "Права на човека", правителствен агент по процесуалното представителство на България пред Европейския съд по правата на човека и посланик за специални поръчения по правата на човека и върховенството на закона.

Пламен Стоянов е водач на листата за 25-ти избирателен район в София. Той е дипломат и един от най-компетентните експерти по управление на кризи, национална и международна сигурност, с богат практически опит. Дълги години е работил активно в областта на националната сигурност, като е бил член на екипите, изготвили първия Закон за отбраната и въоръжените сили през 1991 г. във Великото народно събрание, както и Закона за управление при кризи от 2003 г.

Инж. Йонко Ненчев е водач на листата в София-област. Той е общински съветник от ПП МИР в Ботевград. По образование е инженер.

ПП МИР: Трябваше да има обучение на българските граждани за машинно гласуване

"Процесът на пречистване в България започна и добрата новина е, че за първи път изборите ще бъдат честни и прозрачни, благодарение на и...

Боян Крумов е водач на листата на ПП МИР в Търговище. Той е с над 25-годишен опит в Гранични войски и Гранична полиция. Бил е заместник-комендант на Граничната комендатура в Симитли. Командир на Учебен център по подготовка на кадровия състав на граничните войски в Драгоман, а след това е назначен и за Главен инспектор в дирекция "Гранична полиция по охрана на морска и речна граница" в Централно управление на "Гранична полиция" - София.

Недялка Маркова е водач на листата на ПП МИР в Хасково. Тя е адвокат по наказателно право, наградена през 2019 г. за "Дело номер 1 на България", свързано с кражба на печеливш фиш от тотото с огромна печалба.

Цветомир Цонев е водач на листата на ПП МИР в Шумен. Той има общо 24 години стаж като ездач и треньор по конен спорт в редица държави като Гърция, Германия и Турция. Участвал е в много международни турнири, като е постигнал много добри резултати. След натрупания опит решава, че е време да развива бизнес и в България.

Радостина Иванова е водач на листата в Ямбол. Тя е финанист и икономист с над 24 години опит в банковия сектор. В своята кариера е била банков служител, след което и управител на две банки в Ямбол. Сега работи в сферата на счетоводството и е бизнес партньор в компания за финансови продукти.

Дипломатът от структурите на Министерството на външните работи Венцислав Иванов е водач на листата на кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на ПП МИР за 24-ти избирателен район в София. Той е с над 40-годишен опит в сферата на международните отношения и сигурността. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и ръководител на български делегации на редица срещи по линия на ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и други международни организации. Натрупал е значителен опит в сферата на международните отношения и сигурността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Осъдиха бившия депутат от ДПС Димитър Аврамов за подкуп

Бивш човек на Радев: Боричкат се две козлета, но всички на моста ще паднат във водата

Ще има отстъпления от списъка с министри: Политолог за ротацията

"Недопустимо, противоконституционно e": За грешките на преговарящите при президента говори доц. Наталия Киселова

Правителство или предсрочни избори: Габриел отива при Радев с окончателно решение

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика