X
 
 

Русия заплаши България с ответен удар заради изгонените руски дипломати

9938 56
Русия заплаши България с ответен удар заради изгонените руски дипломати
Снимка: iStock/Guliver
Руското външно министерство счита изгонването на дипломати от София за "недружелюбна и провокативна стъпка", а също така предупреждава българските власти, че ще бъдат предприети "мерки за възмездие", информира ТАСС. "Считаме, че ходът на официалната София е открито недружелюбен и провокативен, противно на конструктивния и традиционно взаимно респектиращ характер на руско-българските отношения. Запазваме си правото да предприемем ответни мерки", коментира външното министерство.

В съобщението се отбелязва, че България не е представила никакви "правдоподобни" доказателства в подкрепа на решението за ултиматумът руските дипломати да напуснат страната ни в срок от 48 часа.

Пекин протестира заради изгонените от САЩ китайски дипломати

Пекин изрази протест пред Вашингтон заради изгонването на двама китайски дипломати от САЩ, заяви говорителят на Министерството на външн...

Припомняме, че българската прокуратура обяви, че има данни за извършен шпионаж, от страна на дипломатите на Русия. "Българското ведомство твърди, че обхватът на тяхната незаконна дейност са били изборите и енергийният сектор. В съответствие с разпоредбите на Виенската конвенция за дипломатическите отношения, наказателното производство срещу двама руски граждани е спряно и според прокуратурата има основания за участието им като подсъдими", пише още агенцията.

Actualno.com

Етикети:

 • emilyano calabrese 25 emilyano calabrese преди 3 седмици Профил на трол?
  нащия господар ББ е послушковец на масоните от цру и моссад.и квото му наредят тва прави.
 • A ONE BIG FUCKING INTELIGENT MAN 24 A ONE BIG FUCKING INTELIGENT MAN преди 3 седмици Профил на трол?
  направо да си кажем от цру и моссад са наредили на ББ да изгони руските дипломати.
 • Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 23 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец преди 3 седмици Профил на трол?
  това дело за изгонването на руските дипломати е заповясано от сащ и израел.
 • Анонимен 22 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Един и същи про-руски трол надолу е нацвъкал упорито и трудолюбиво, близо 40 коментара, представяйки се за "различни" лица. Обаче отвякъде лъха убогата му тъпота, посредственост и цинизъм, пропити с руските опорни точки, което доказва, че е едно и също създание. И защо това усилие? Никой не те чете, никой не ти вярва! Зря зарплатку получаешь!
 • Анонимен 22.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  22. Това е Циклоп ДРИСНЯТА !
  : 5 !
 • Чиракът продажник 21 Чиракът продажник преди 3 седмици Профил на трол?
  Защо в България няма заловен нито един „американски шпион“ ? Защото след идването на Борисов, като главен секретар на МВР, е ЗАКРИТО „АМЕРИКАНСКОТО НАПРАВЛЕНИЕ“ в Националната Служба за Сигурност (НСС) !
 • Анонимен 21.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Е ама за това сега често го превикват чорбаджиите - за инструктаж и за поставяне на задачи : я Южен поток да спре, да се появи Турски поток и него да спре, да изградим завод за течния газ в Александрополис (Дедеагач) и да внасяме скъпичката (само 30% по-скъпа) американска газ, да се изселват българите, България да е на дъното !
  : 4 !
 • Анонимен 21.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  На руски наистина е "шпион", но на български думата е "шпионин". не ви ли провеждат някакви ограмотителни курсове в посолството? Глоба! (По вашему "штраф"!)
  : 2 !
 • ГешевТУРА 20 ГешевТУРА преди 3 седмици Профил на трол?
  Когато си милиционер по същност и си надупен в името на „кариерното развитие“, а и си достатъчно тъп за да измислиш нещо по-фино като „мероприятие“, на единия ден се срещаш с краварите и си пускаш снимките като пиар, а на другия ден – „хващаш“ „руски шпиони“. Важното е Путин да е виновен .
 • Анонимен 20.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Колкото и да се опитвате да внушите обратното, Бойко си е 100% руски еничар. Доказателства: 1.За 10 години няма нито един работещ интерконектор, което позволи при преговорите Русия да ни изнуди с непазарно високи цени на горивата и сега плащаме двойно повече от западноевропейските страни; 2.Възобновиха се всички полезни за Русия, но безкрайно вредни за българския национален интерес проекти като Бе виж още ›› лене, Турски поток и др; 3.С намесата на ЕС на страните от ЦИЕ се даде възможност да предоговорят с Русия прекомерно завишените цени на газа и дори да си върнат част от надвзетите милиарди.ВСИЧКИ с изключение на България предоговориха и си върнаха част от завлечените пари!; 4.Бойко си затваря очите за на практика анексираната част от България под форма на детски комплекс Камчия - бъдещ Крим; 5.Бойко си затваря очите за това, че хилядите руски фирми тук не плащат данъци и итака всяка година ни завличат с милиарди; 5.Бойко позволи да ни осъдят с над 1 милиард лева при арбитража за Белене, като нареди на нашите адвокати да не представят наличните ни доказателства, 6.Бойко унижава националния ни интерес като публично твърди, че сме виновни за прекратяване на Ю.поток и се мазни за прошка, а всъщност Путин от Турция обяви прекратяването и единствената причина е отказаното на Русия банково обезпечаване на проекта от международни банки; и много други ...
  : 13 !
 • Анонимен 20.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  20.1 Това е Циклоп ДРИСНЯТА !
  : 2 !
 • Американските ни ЧОРБАДЖИИ 19 Американските ни ЧОРБАДЖИИ преди 3 седмици Профил на трол?
  Мустафата е във възторг, че българските лакеи гонят двама дипломати "без вина виновни", без доказателства ! Били заподозрени ... какво право, какво правосъдие, каква ти Виенска конвенция и закони .
 • В Бандустан България 18 В Бандустан България преди 3 седмици Профил на трол?
  Пристигна изпратената ни от чичко Дончо НАДЗОРНИЧКА на съдебната ни система, превика ГешФтурата и той обяви 2 дипломата персона нон грата - без доказателства и обяснение ! Това не е държава а американска КОЛОНИЯ ! Така СИК Мафиота е изпълнил нареждането .
 • В ярема 18.1 В ярема преди 3 седмици Профил на трол?
  Постоянният надзорник по юридическите въпроси към Посолството на САЩ за България - Джесика Ким (нещо като Ким Ир Сен) .
  : 2 !
 • Марги Драганова 17 Марги Драганова преди 3 седмици Профил на трол?
  Нападат ви руснаци? Дългата ръка на Кремъл ви настига? Ватенки разпространяват руска пропаганда? Турското робство е руска измислица? Русия хаква европейските избори? Путин иска да превземе Европа? ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ! Психиатрична болница Св. Наум винаги е на ваше разположение
 • Анонимен 17.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ти не си Марги Драганова! Подобни хибридни приоми будят само презрение и отвращение в читателите и в крайна сметка вие руските тролове постигате само обратен ефект.
  : 15 !
 • Марги Драганова 17.2 Марги Драганова преди 3 седмици Профил на трол?
  Аз съм си Марги Драганова и както виждаш съм си сложила дори снимката! А онова е фейсбук-трол, то защо няма ни снимка, ни данни, ни приятели? ....А ти си соросле некво, дано поне ти подхвърлят по некое грантче, че инак си много жалък
  : 1 !
 • Анонимен 16 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Евала на русия ,сако така...да ни спрът турски поток и да го пуснат през македония та бойко да се самонаебе....ха ха ха ха ха ха
Нагоре