Голо хоро на круизен кораб - и всичко е точно

22961
Голо хоро на круизен кораб - и всичко е точно
Снимка: БГНЕС

Навремето един от бившите председатели на парламента - покойният Гиньо Ганев, наричаше Народното събрание “кораб”. Написа и някакви мемоари, в които използваше този контекстов синоним.

***

А тия дни се оказа, че “Воля”, ГЕРБ, ДПС, БСП и Патриотите са се качили на един круизен кораб - 44-о Народно събрание, но в открито море изведнъж са разбрали, че на кораба има гей парти с голо хоро.

Но тия смели мъже не се смутиха! Какво толкова страшно има в едно голо хоро на гей парти? Парти и партия са сродни думи, а който се е хванал на политическото хоро - ще го играе докрай и на гол гъз!

Та ние си имаме лидер, който може да си завърти яката дупара толкова сръчно, че едновременно да сочи във всички посоки - към Москва, към Вашингтон, към Истанбул, към Йерусалим и към Мека. Той е най-големият бял гълъб на света и може да изработи добри отношение хем със Сърбия, хем с Косово; хем с Русия, хем с Америка; хем с Мадуро, хем с Гуайдо; хем с Иран, хем със Саудитска Арабия, хем с Турция, хем с Кувейт и т.н., и т.н. И с Китай сме в чудесни отношения, а от Азербайджан вчера премиерът договори доставки на газ за хъб “Балкан”. Хъб “Балкан” е нещо като Порн Хъб, само дето няма тръба, затова газът ще се доставя в поцинковани кофи и дипломатически куфарчета, освен ако не сме се договорили някой направо да ни го изпърди в хъбчето.

Вие сте забравили, но азерски газ преди десетина години договори и президентът Георги Първанов - когато ходи да отстрелва защитен вид козел, в свободното си време лобира успешно за доставки на азерски газ. Работата е уредена още оттогава, ама газът още пътува.

Ала това са дребни геостратегически кахъри, ние да си гледаме круизния кораб.

На круизния кораб, където българските партии си бъркат по дупките без касови бележки, се уговарят разни хубави работи за пари.

Ето например каква седянка стана вчера.

Марешки рече:

- Аз пък няма да ви правя кава… ъъъ, кворум! Излазям от тука, вземам си и депутатите, напускаме тоя кораб на разврата, по-добре в открито море да се борим със стихиите, отколкото да тънем в позор и перверзии.

А Цецо го хвана за зарзалките и му каза:

- А не искаш ли да се върнеш и да се полюбим малко? Ние много ви харесваме какви сте волеви натури! Направи ми един кворум на промоция, а?

- Не ща! - вика Марешки. - Аз не съм такава!

- Е, хубаво, щом не си такава, да се обадя на Цацаров… Как ти е имунитетът, да не те хване имунна недостатъчност, СПИНът страшен бич на нашия век! Действително…

Я елате, колежки, при Батко!

8 март възниква като Ден на Колежката и е със социалистически произход, което е причина и днес някои жени да се сърдят, като им се пода...

- Да, да, да, промених си решението - изведнъж си извъртя дупарата и Марешки. - Мисля да поостана на тоя кораб, я виж колко хубаво си прекарваме. То всъщност не сте ме разбрали, аз имах предвид, не че ще напуснем кораба, ами че няма да влизаме в безпринципни договорки. Всичко, което правим, го правим по съвест и убеждение. Ако ще - на слонски атрибут да седна, то ще е по съвест, а не заради натиск!

- А така, моето момче, виж колко си разбран - прие жеста Цецо. - Айде сега да си обуеш гащичките и да идеш да го кажеш това същото по телевизора при Цура Ризова.

И той отиде.

 

Автор: Evil Dick, ПРАС-ПРЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...