X
 
 

"Театър под звездите" в Стара Загора

3047 0
"Театър под звездите" в Стара Загора
Снимка: Aктуално
Театралният сезон на Драматичен театър „Гео Милев” и тази година ще приключи през юли с представления на открито. Представленията на инициативата "Театър под звездите" ще се играят на Лапидариума в Регионалния исторически музей. Три избрани спектакъла от репертоара на старозагорския драматичен театър ще имат възможност да гледат старозагорските любители на изкуството на Мелпомена в прохладата на Лапидариума.

На 28 юни ще се играе спектакълът на режисьора проф. Андрей Аврамов „Паника в хотела” от Рей Куни. На 2, 3 и 4 ще бъде представена пиесата „Енергични хора” от Василий Шукшин - сценична редакция и постановка на Николай Урумов. На 9 и 10 юли зрителите ще си наслаждават на постановката на Юрий Дачев „Нощно слънце” по разкази на Йордан Йовков. На 12 юли в Лапидариума ще бъде показан спектакълът на Христофор Недков "Прелестите на изневярата” от Валентин Красногоров.

Транспорт за Задушница в Стара Загора

Тази година Черешова Задушница, която се отбелязва в съботата преди Петдесетница, която е 50 дни след Великден, се отбелязва на 15 юни,...

Всички представления ще са от 21 часа.

 
 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители