Бизнес клиентите на A1 вече могат да купуват електронни винетки за всички свои служебни автомобили лесно и удобно в една поръчка

3783
Бизнес клиентите на A1 вече могат да купуват електронни винетки за всички свои служебни автомобили лесно и удобно в една поръчка
Снимка: А1.bg

Бизнес клиентите на А1 вече могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж, без да чакат с часове в пунктовете за продажба. Чрез подаване на едно заявление към своя акаунт мениджър с придружаваща декларация по електронен път, компаниите ще могат да заявят винетки за по 100 броя служебни автомобили в една поръчка. Те ще имат и възможността да правят няколко поръчки наведнъж, като няма ограничение в общия брой закупени е-Винетки.

 

A1 стартира четвърти собствен спортен канал на 21 януари

MAX Sport 4 ще е домът на дербитата от Ла Лига и футбол от Южна Америка На 21 януари A1 ще даде началото на своя четвърти собствен спо...

След финализиране на процеса по активация от страна на А1, клиентите ще получат потвърдителен мейл и разписките за всички активирани винетки. За тяхно удобство те могат да се заплатят по банков път със следващата месечна фактура.

Новите винетки се предлагат в търговската мрежа на А1 от 21 декември. Освен в магазините на компанията, винетките могат да бъдат закупени и онлайн на a1.bg, както и през приложението Моят А1. Необходимо е единствено да се посочат типът на превозното средство, както и данните на автомобила. С цел улеснение на клиентите в магазините на А1 те могат да закупят своята е-Винетка както в брой, така и с дебитна или кредитна карта, а при покупка онлайн на сайта на телекома не е необходима предварителна регистрация. Клиентите, които са закупили винетка през а1.bg като регистрирани потребители, ще имат достъп и до история на покупки и данните за своите автомобили, които ще могат да се ползват лесно и удобно и при следващи поръчки.

В момента А1 е първият и единствен телеком в България, който предлага всички видове електронни винетки за 2019 г. Скоро А1 ще предложи и допълнителни функционалности - получаване на SMS при активация на е-Винетка и при наближаване на крайния срок на нейната валидност.

Електронни винетки вече могат да се купуват в търговската мрежа на A1

Всички шофьори вече могат да купят електронна винетка в търговската мрежа на А1, както и онлайн на a1.bg и през приложението "Моят А1"....

Електронната винетка заменя досегашните хартиени винетки, като вече няма да се изисква и залепянето на стикер на стъклото на пътните превозни средства и няма да е необходимо да се носи документ, удостоверяващ закупена винетка. Цените на винетките се запазват без промяна, като за леките автомобили се добавя и възможност за закупуване на уикенд винетка на цена от 10 лева.

Електронната винетка е достъпна в търговската мрежа на А1 в партньорство с „Интелигентни Трафик Системи” ЕАД, които са единственият национален доставчик на услуги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и официален партньор на АПИ. Допълнителна информация за електронните винетки можете да видите на www.a1.bg/e-vinetki.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Интерактивна образователна инсталация на Yettel кани потребителите да научат повече за електронните отпадъци

Русия се цели по Украйна със сателитни снимки, купени от американски компании?

Над 100 представители на А1 се включиха във второто издание на вътрешния гейминг турнир A1 Gaming Thursday

С коя компания преговаря Apple за внедряване на AI модела ѝ във функции на iPhone?

Запознайте се с Dell XPS 14: Пример за премиум лаптоп

Турският дрон "Байрактар" успешно изстреля свръхзвукова ракета (ВИДЕО)

Кой оглави класацията за най-надеждна мрежа у нас

След стъпките на САЩ да забрани TikTok: Китай ще защити интересите на компанията

Многообразие и приобщаване – това ли е новата важна тема за бизнеса?

Заради Китай: Долната камара в САЩ с първа стъпка за пълна забрана на TikTok

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии