Бюджетните смартфони – качество на добра цена

2089
Бюджетните смартфони – качество на добра цена
Снимка: A1

Бюджетните смартфони са добро решение за хората, които искат качество на достъпна цена. Ако и вие по-скоро се стремите към такъв баланс, а офертата е на цена наполовина на обичайната, то със сигурност можете да се поздравите със супер изгодна сделка. Остават броени дни преди края на промоционалната кампания на А1.bg, в която можете да откриете точно такива предложения - устройства от производители като Samsung, Huawei, Nokia, Motorola и безжичните слушалки AirPods Pro на Apple с отстъпки до 50%.

Бюджетните устройства не са компромис

Устройствата от водещи производители, включени в лятната разпродажба на А1, предлагат отлично съотношение между цена и качество. Модерен дизайн, камера с изкуствен интелект, лицево отключване, сензор за пръстови отпечатъци, осемядрен процесор, качествен дисплей и батерия – всичко това вече може да бъде събрано в нов смартфон и то на достъпна цена.

Narrowband-IoT услуга от А1 помага за предотвратяване на загубите на вода

А1 предлага високотехнологична услуга за комплексен мониторинг и анализ на потреблението на вода в индустриалната и публичната сфера в ...

Лятна разпродажба от A1 до края на август

В края на лятото А1 предлага десет привлекателни модела смартфони от марките Samsung, Huawei, Nokia, Motorola и безжичните слушалки AirPods Pro на Apple с отстъпки до 50%. До края на август клиентите на А1 могат да закупят мобилни устройства и аксесоари на намалени цени с включен тарифен план. От големите летни намаления могат да се възползват настоящи клиенти при подновяване на своя договор, както и нови, които изберат да се прехвърлят и ползват услугите на телекома.

Допълнително всички устройства в промоционалната кампания се предлагат в комплект с различни бонус устройства или аксесоари. Сред тях са външна батерия ttec, прозрачен калъф и стъклен протектор, а за най-смелите търсачи на нестандартни предложения - дори телевизор.

С най-големи отстъпки от 50 процента от стандартната цена са моделите Nokia 2.3 и Huawei Y6p. Бюджетният модел Nokia 2.3 е с 6.21-инчов IPS дисплей, четириядрен процесор, камера с изкуствен интелект и възможност за лицево отключване. Не по-малко внимание заслужава осемядреният Mediatek процесор на Huawei Y6p в допълнение с по-добра камера и сензор за пръстови отпечатъци. Двата смартфона се предлагат с тарифен план A1 One Unlimited 2XL в допълнение с външна батерия ttec PowerBank с капацитет 5000 mAh.

A1 официално започна с продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra

Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra вече могат да бъдат закупени и в България. На 21 август официално стартира предлаг...

Във виртуалния магазин на А1 с намалени цени до 40 процента са налични и устройствата А1 Alpha 20+ и Huawei P40 Lite. Моделът Alpha 20+ е представител на портфолиото от смартфони с марка А1, има 36-месечна гаранция и идва в комплект с оригинален прозрачен калъф, стъклен протектор и тарифен план A1 One Unlimited 2XL. Моделът на Huawei - P40 Lite, се отличава с модерен дизайн и система от 4 основни камери за уникални панорамни кадри дори и през нощта. Huawei P40 Lite се предлага в комплект с външна батерия ttec PowerBank 5000 mAh, също с план А1 One Unlimited 2XL.

За любителите на южнокорейските технологии в лятната промоция на А1 са включени и няколко модела на Samsung. С намалени цени в момента е бюджетният Samsung Galaxy A21s, който се предлага с външна батерия и тарифен план A1 One Unlimited 2XL, а моделите A51 и А41 се предлагат с намаление от 30 процента от редовната цена при същите условия.

Едно по-различно от всички останали предложения А1 дава на тези потребители, които са решили, че само смартфон не е достатъчен. Нестандартното дуо включва смартфон Motorola G8 в комбинация с 32-инчов телевизор Philips.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com