3-та победа за Нети в „Като две капки вода”

32935
3-та победа за Нети в „Като две капки вода”

Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“. Зрителите на Нова станаха свидетели на поредния невероятен епизод, който доказа, че всеки един от участниците заслужава да си тръгне като победител след края на предаването.

След оспорвано гласуване на жури и участници 10 точки спечели Стефания, но публиката отново обърна вота и крайното класиране посочи за свой фаворит Нети. Така тя стана победител на вечерта с превъплъщението си в Барбара Стрейзънд. Нети отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.

Маги Халваджиян кани Лили Иванова в „Като две капки вода”

Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир &bdqu...

Непосредствено след нея се нареди Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”, който я похвали на живо в залата. „За мен тази имитация беше най-добрата за двата сезона „Като две капки вода” – коментира Маги Халваджиян за „Аз съм 6” на 100 кила в изпълнение на Неве.

„Свикнах да те виждам като жена и много добре ти се получава”, коментира Маги за изпълнението на Иво Танев и добави, че трябва много смелост да се имитира Петя Буюклиева заради невероятния й глас.

Павел влезе в ролята на Мишел Тело и представи по много професионален начин „невзрачната” песен Ai Se Eu Te Pego, а Милица го похвали за това, че винаги е изключително старателен в акцентите на съответния език, на който пее. Мая Бежанска пя, сервира, летя в самолет, отсервира и танцува за Toxic на Бритни Спиърс и заслужи 5-те точки от колежката си Стефания. В дъното на класацията този път остана Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод. Къци се нареди едно място пред него за We Are The Champions на Queen.

Специалният гост в епизода миналата вечер беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ - Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака. „Свалям ти шапка!“, заяви Маги Халваджиян секунди след като Георги приключи участието си на сцената. 

Деян Донков боядисва яйцата в събота

Дори един от най-големите християнски празници Великден няма да спре репетициите в „Като две капки вода”. На 21-ви, понед...

Следващият път, на 12 май в „Като две капки вода” ще видим кой ще се справи най-добре с новите си задачи от бутона на късмета. Тогава Деян ще бъде Amy Winehouse, Иво - Bruno Mars, Мая - Lisa Stansfield, Къци - The Cranberries, Павел - Tom Jones, Стефания – Kiss, Неве – Cher и Нети - Montserrat Caballé

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com