Ан Хатауей няма търпение да има деца

5946
Ан Хатауей няма търпение да има деца

Актрисата от настоящия хит „Dark Knight Rises” Ан Хатауей няма търпение с нейния годеник Адам Шулман да си направят детенце.

Оказва се, че звездата от „Дневниците на принцесата” е нетърпелива и иска да има деца веднага. Ан явно е прекалено влюбена в Адам и е в очакване двамата да създадат семейство, въпреи че самата тя сподели, че няма намерение да се откъсва от работата си.

Ще гледаме Ан с други очи след новия Батман

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит смята, че публиката ще гледа на Ан Хатауей по различен начин след "Черният рицар: Възраждане". 31-годишн...

Надявам се, че ще стана майка и искам да открия баланса между това да имам щастлив семеен живот и успешна кариера”, заяви холивудската чаровница.

Ан ще сключи брак с половинката си Адам догодина, но все още не са мислили по детайлите за сватбата.

Все още не съм започнала да планирам и не знам дали искам нещо традиционно, или класическо”, сподели Ан пред Дейли Мирър.

По-рано този месец излезе слух, че Хатауей е вече бременна и това е причината да откаже алкохол по време на семеен обяд.

Ан Хатауей е юлската корица на Allure

Чаровната холивудската актриса Ан Хатауей участва в бляскава фотосесия за модното списание "Allure" и ще се превърне в неговата юлска к...

„Не само, че Ан и Адам бяха взели родителите си с тях на обяд, което е необичайно, но огромната доза ентусиазъм и вълнение издадоха, че празнуват някаква голяма новина. Докато всички пиеха по чаша вино с вечерята, Ан не близна и капка алкохол, което си е индикация за евентуална бременност”, предаде източник.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com