Бобо посрещна Райън Лесли на летището

9466
Бобо посрещна Райън Лесли на летището

Американската R&B звезда Ryan Leslie вече пристигна в България няколко дни преди първото си участие на родна територия на 17 юли в Bedroom Beach, Слънчев Бряг. На летище София певецът бе посрещнат от организаторите на събитието от Symphonics Entertainment заедно с българската R&B надежда Бобо.

Изпълнителят, който е в страната ни по случай рождения ден на Symphonics Entertainment, е в София няколко дни предварително, за да заснеме новия си клип. Парчето носи заглавието „History“, като Ryan Leslie специално избира България като локация за снимачния процес, поради символичната връзка между заглавие и многогодишната история на страната ни.

Ryan Leslie за първи път в България

Българските меломани имат още един повод за радост през горещото лято. R&B сензацията Ryan Leslie ще гостува за първи път в Българи...

Междувременно, американският певец записа песен в студиото на Monte Studio. От своя страна, родни изпълнители вече потвърдиха присъствие на предстоящото парти в сряда. Припомняме, че местата в морския клуб са ограничени. Преди R&B сензацията да застане на сцената на морския клуб, настроението в нощта на 17 юли ще поддържат подгряващите изпълнители Маги Алексиева – Меу, Бобо и родната реге звезда Jahmmi. От своя страна, зад DJ пулта на Bedroom Beach ще бъдат DJ FED и DJ Tam R. Входът за събитието е 20 лв.

Провокативен, различен и неоспоримо талантлив, Ryan Leslie е от онези звезди, които задължително трябва да бъдат видени на живо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com