Брад и Анджи вече имат брачни халки

17014
Брад и Анджи вече имат брачни халки

Цяло лято дебнем Бранджелина, тъй като се очакваше двойката да сключи брак още през топлите месеци. Листата пандаха, дойде есента, температурите започнаха да се въртят около нулата. Точно около нулата са и надеждите на феновете, че любимците на Холивуд ще си кажат дългоочакваното "Да" тази година.

За щастие, Брад Пит и Анджелина Джоли засилиха слуховете, че планират тайна сватба през зимата, след като стилистът на актрисата бил забелязан да избира брачни халки от водещ бижутер в Бевърли Хилс.

Стилистът на Анджелина посетил магазина на Нийл Лейн в края на миналия месец и си тръгнал с изработени по поръчка пръстени, съобщава списание "In Touch", позовавайки се на анонимни източници.

Джоли и Пит, които се сгодиха по-рано тази година, все още не са определили дата за сватбата си, но Брад неотдавна съобщи, че тя ще е скоро. Според слуховете звездната двойка ще се венчае в замъка си във Франция, който цяло лято ремонтираха и подготвяха за събитието.

Редактор: Десислава Симова

Майк Тайсън хванал Брад Пит и съпругата си в леглото

Майк Тайсън бил зверски бесен, когато хванал Брад Пит в леглото на бившата му съпруга Робин Гивънс, докато двамата били в процес на раз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com