Чанинг Тейтъм e най-сексапилният мъж на света

82468
Чанинг Тейтъм e най-сексапилният мъж на света

Холивудският красавец Чанинг Тейтъм, който покори женските сърза с ролята си в "Професия: Стриптийзьор", е новият най-сексапилен мъж на планетата според сп. "Пийпъл".

Красавецът, който се ожени за актрисата Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата" и продължава да скромничи за себе си. В интервю за новия брой на изданието той коментира, че дори половинката му била изненадана от решението на "Пийпъл".

Чанинг Тейтъм влиза в кожата на извънземно

Можете ли да си представите сексапилния актьор Чанинг Тейтъм в кожата на извънземно? И да не можете, то съвсем скоро ще го видите, тъй ...

"Казах на Джена, след като тъкмо бяхме изкъпали кучетата във ваната, тъй като наистина се бяха поизцапали”, споделя Чанинг.

„ Тогава тя отвърна с: "Какво?" Беше изненадана", разкри секс символът, допълвайки, че в момента съпругата му се обръща към него с „Най-сексапилния”. „И може ли някой да я вини”, добавя актьорът с усмивка.

32-годишният Тейтъм, който е отгледан в Алабама, не смята, че ежедневието му ще се промени по някакъв начин, след като получи тази „титла”. Актьорът сподели също, че няма търпение с половинката му да създадат семейство:

"Аз съм готов. Мисля, че тя също е готова. Първата бройка, която ми идва на ум, е три (деца). Но искам първото да е здраво. После ще видим какво следва".

Чанинг Тейтъм не обича стриптийза

Сексапилният актьор Чанинг Тейтъм разкри, че се чувствал като "глупак", докато изкарвал прехраната си, танцувайки на пилон, разкри амер...

„Много е лесно за мъжете да кажат „Искам 15 деца”. Но, ако кажа нещо такова на Джена, тя ще ме прати да си намеря друга жена”, продължава звездата с чувство за хумор.

За фигурата си актьорът споделя, че обича да е във форма, за да може да се движи. „Ставам наистина закръглен и пухакав, когато не тренирам”.

„Хората го познават като забавен и секси актьор, но нямат представа колко емоционален, прекрасен човек е той и колко е голямо сърцето му”, споделя гордата съпруга на „Най-сексапилния мъж”!

ВИЖТЕ ТОП 10 НА НАЙ-СЕКСИ МЪЖЕТЕ!

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com