Деян Донков очарова публиката в ролята на Луис Армстронг

31787
Деян Донков очарова публиката в ролята на Луис Армстронг

След като миналата седмица не успя да присъства на живо в най-забавното предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода”, Деян Донков се завърна с победа миналата вечер. Той бе обявен за победител на вечерта след своето изпълнение на What a Wonderful World на Луис Армстронг, въпреки че зрителите дадоха 10 точки на Нети. Двукратната шампионка в „Като две капки вода” беше подкрепена от майстора на танците и жури в Dancing Stars Алфредо Торес. Деян дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Вечерта беше открита с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи“, като му подари син биберон.

Стивън Тайлър в Като две капки вода

Не една, а три пъти Мадона ще видим днес в най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”. Неве, Нети ...

Абсолютен победител в битката на Мадоните не бе избран. Нети се оказа любимка на зрителите, Неве – на журито, а най-много харесвания за своя образ на  Facebook страницата на шоуто получи Мая.

Миналата вечер на сцената на „Като две капки вода“ се качиха трима специални гости. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза“, която набява животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната. В кампанията „Да оставим следи” известни български личности се преобразяват като холивудски герои, а до 10 април всеки може да види изложбата на Моста на влюбените в София.

Друг член на журито на Dancing Stars – Алфредо Торес пък подкрепи Нети с танци за Like A Prayer на Мадона. Третият беше Иван Радуловски, който зрителите познават от втория сезон на X Factor. Той се справи отлично със задачата си да се превъплъти в Боно от U2 и да изпълни хита With Or Without You. „Превъртах многократно клипа му, никак не е лесно!“ заяви Иван минути, след като приключи своето изпълнение.

Победителят от предходния брой на предаването Къци този път остана в дъното на класацията. Павел изумително приличаше на Dr Alban, Иво Танев получи високи оценки за Веселин Маринов, а Стефания Колева се преобрази като тийн звездата Кати Пери.

Рут Колева е по-добра от Пинк

Рут Колева за пореден път изненада публиката с блестящото си превъплъщение на Пинк в предаването "Като две капки вода". Певицата показ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com