Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Лопес в действие: Иска огромно обезщетение от Бен Афлек

10 юли 2024, 15:07 часа

Дженифър Лопес ще търси финансово обезщетение от Бен Афлек след раздялата им. Това твърди изданието "Marca", позовавайки се на различни източници. Според тях певицата смята, че трябва да бъде компенсирана за това, че по време на брака ѝ с актьора е покривала по-голямата част от общите им разходи.

Защо Джей Ло си иска парите обратно

Въпреки че финансово състояние на Лопес се оценява на 400 милиона долара, певицата ще се опита да придобие и част от това на Бен Афлек. Според анонимни източници актьорът по природа бил стиснат и винаги се оплаквал от харчовете покрай лъскавия живот, който водеха с Джей Ло. "Дженифър покриваше повечето от семейните им разходи.", пише RadarOnline и добавя информация от източник, която гласи: "Луксозният начин на живот определено се отрази на финансите ѝ. Именно тя плати по-голямата част от имението им, което струваше адски много пари."

Още: Мат Деймън и Бен Афлек работят по нов общ филм

Снимка: Getty Images

Именно финансовият дисбаланс подтикнал Лопес да потърси компенсация, тъй като по време на брака им Афлек едва ли не изцяло е разчитал на нея да покрива всички сметки и семейни разходи. Смята се, че от екипа на Лопес ще направят пълна проверка на разходите, направени по време на брака ѝ с Бен Афлек, и след това ще поискат официална компенсация от актьора.

Припомняме, че все пак Лопес и Афлек не са официално разведени, нито някой от тях е коментирал красноречиво раздялата им. И все пак, очевидно е, че отношенията им не са никак розови и най-вероятно ще се стигне до провал на брака им.

Още: Заедно или разделени: Как Джей Ло и Бен Афлек празнуваха 4 юли? (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес