Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джон Бон Джоуви: Съжалявам, че не се наслаждавах на рокендрол живота си

08 юни 2024, 22:16 часа

Джон Бон Джоуви "не е бил емоционално подготвен" да се срещне с покойния Франк Синатра. 62-годишният рокаджия е родом от Ню Джърси, същия щат, в който е живял легендарният изпълнител на "My Way". Той призна, че е отказал "многобройни шансове" да се срещне с музикалната икона, когато групата му за първи път се прочу, защото идеята е била много плашеща, за което сега съжалява.

Пред "The Guardian" той разказа за отказа му да се срещне със Синатра: "Това е едно от малкото неща, за които съжалявам. Имах многобройни шансове, но не бях емоционално подготвен. Не знаех достатъчно за всички аспекти на това кой е той и как толкова много от тези аспекти повлияха на нещата, които направих в собствения си живот."

Още: Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Спомени за кариерата му

Джон Бон Джоуви през 2000 г., снимка: Getty Images

Джон и неговите колеги се прочуха с албума си "Slippery When Wet" от 1986 г. и той призна, че това е било объркващо време. Той каза: "Това промени хората около нас повече, отколкото нас. Изведнъж хората, които обикновено молехме за съвет (като родителите ми), сега питаха нас за съвет."

И изпълнителят на хита "Always" съжалява, че не се е "наслаждавал" на рокендрол начина на живот толкова, колкото останалите от групата. Той обяснява: "Когато всичко зависеше от това дали ще пея, решавах да си лягам по-рано от останалите. Иска ми се да се бях наслаждавал повече на успеха, но някой трябва да бъде защитникът на отбора, за да поддържа групата заедно.", казва рокаджията, цитиран от БГНЕС.

Още: Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Джон - който има деца Стефани, на 30 г., Джеси, на 29 г., Джейк, на 21 г., и 20-годишния Ромео със съпругата си Доротея Хърли - винаги ще подкрепя децата си, но настоява, че те не са "бебета с доверителни фондове" и знаят, че трябва да работят, за да си изкарват прехраната. "Децата ми спазват работната ми етика и това е заложено в тяхното ДНК - те не са деца на доверителни фондове. Трябва да се ходи на работа. Ще им дам достатъчно, за да са сигурни, че имат обувки на краката си, но както казва Доротея: "Татко има пари, а ти нямаш нищо".

В края на месец май синът на Джон Бон Джоуви - Джейк, се ожени за дългогодишната си приятелка Мили Боби Браун.

Още: Вижте колко е секси синът на Джон Бон Джоуви (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес