Джоузеф Гордън-Левит влиза в костюма на Батман

20032
Джоузеф Гордън-Левит влиза в костюма на Батман

Крисчън Бейл тази година се сбогува с костюма на Батман и по всичко личи, че новият му "обитател" ще бъде Джоузеф Гордън-Левит.

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит вероятно ще се превъплъти в образа на Батман в новия проект на гиганта Уорнър Брос, съобщиха запознати източници.

Ръководството на студиото през юли обяви, че планира да събере Черния кръстоносец, Супермен, Жената-чудо и Зеления фенер във филма "Лигата на справедливостта", който ще бъде базиран на едноименната комикс поредица. Предполага се, че продукцията ще излезе по кината през 2015 г., когато конкурентната Марвел ще изкара "Отмъстителите II".

Според източници на ХитФикс Гордън-Левин е "абсолютно сигурен за "Лигата на справедливостта", където ще бъде новият Батман", предаде БГНЕС. Съществуват и спекулации, че звездата ще нахлузи костюма на Крисчън Бейл още през идната година, когато на големия екран дебютира "Човек от стомана" с участието на Хенри Кевил.

В тазгодишния "Черният рицар: Възраждане" Гордън-Левит изигра младия полицай Джон Блейк. В края на лентата той влезе в пещерата на Батман и на практика стана продължител на неговото дело след оттеглянето и "смъртта" на Брус Уейн.

Информацията обаче все още не е потвърдена. "Лигата на справедливостта" към момента няма режисьор, нито снимачен екип. Единствено Уил Бийл потвърди, че се съгласил да напише сценария. За последно Бийл работи по "Гангстерски отдел" с участието на Райън Гослинг и Шон Пен. През идната година ще излезе още един филм, в който сценаристът има пръст – продължението на легендарния "Смъртоносно оръжие".

Редактор: Десислава Симова

Купър, Ренър и Бейл в новия проект на Дейвид Ръсел

Дейвид О. Ръсел е събрал цяло съзвездие от актьори за новата си лента, разказват близки до проекта източници. В новия филм ще си парт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com