Дъщеря на Деми Мур се размина със затвора

12682
Дъщеря на Деми Мур се размина със затвора

Съдът в Ню Йорк се съгласи да свали обвиненията от Скаут Уилис. Скаут е дъщерята на известните холивудски актьори Деми Мур и Брус Уилис.

Малката Уилис попадна под прицела на закона, тъй като е употребила алкохол на обществено място и показала на органите на реда фалшиво удостоверение за самоличност, предаде Контактмюзик.

Щерките на Деми Мур й поставят ултиматум

Американската актриса Деми Мур се бори с личните си проблеми, породени от раздялата й с Аштън Къчър миналата година. Тези драми немину...

Според американските закони, за да имаш разрешение за консумация на алкохол, трябва да имаш и навършени 21 години, а Скаут е все още на 20. Сега девойката ще трябва да положи два дни общественополезен труд до началото на октомври.

Щерката на Брус и Деми бе арестувана на една от станциите на метрото в Ню Йорк, след като полицаите я забелязали да надига кен с бира.

Ако бе призната за виновна, Скаут можеше да попадне в затвора, да получи пробация или да бъде регистрирана в полицията.

Адвокатката помолила съда да вземе предвид великолепната характеристика на клиентката й от университета и отсъствието на проблеми със закона до този момент.

Деми Мур се утешава в прегръдките на млад любовник

Холивудската актрисата Деми Мур, която преживя много в личен план, е забелязана да върти на малкия си пръст нов по-млад мъж, с когото з...

Брус Уилис и Деми Мур бяха женени от 1987 до 2000 г. Те имат общо три дъщери, които в момента се опитват да се преборят с тежкото психологическо състояние на майка си. Може би именно проблемите на мама Мур са причината малката Уилис да посегне към кенчето с бира.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com