Гена Трайкова: Ще продължа да разказвам истории

58207
Гена Трайкова: Ще продължа да разказвам истории

Гена Трайкова е едно от най-емблематичните лица от ефира. Вече 14 години чаровната водеща и екранният й партньор Венелин Петков излизат всяка вечер, за да разкажат пред цяла България новините от света.

Гена постъпва в телевизията едва на 22-годишна възраст и през всички тези години усилен труд е минала през доста промени и предизвикателства – в професионален и личен план. След дълга съвместна работа като ефирна двойка Гена Трайкова и Венелин Петков взимат решение да напуснат телевизионния екран.

Фърги иска пак да стане майка

Фърги е готова отново да стане майка. Звездата, която през 2009г. се омъжи за актьора Джош Дюамел, вече има син Аксел, който определя ...

Водещата е категорична, че няма да се откаже от камерата, снимките и репортажите. Двамата са взели решението взаимно и без никаква външна намеса в избора им. Гена Трайкова твърди, че категорично не се отказва от телевизията, а промяната е част от професионалното й развитие. Водещата се надява, че през годините не се е променила в личен план, и споделя, че държи изключително много на мнението и критиките на приятелите и семейството си.

„Ще продължа да разказвам истории!” – категорична е Гена Трайкова.

HELLO! България разкрива още:

Обича ли да се разхожда в миналото водещата, какво за нея е щастието, как успява да се презареди с енергия и защо обича да ходи пеша.

Новата роля на Лупита Нионго е...

Звездата от "12 години в робство" Лупита Нионго ще влезе в ролята на вълк. "The Jungle Book" (Книга за джунглата) може би не е най-под...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com