Мерил Стрийп мислела, че е грозна за актриса

20533
Мерил Стрийп мислела, че е грозна за актриса

"Винаги участвах в пиеси, но смятах, че е нелепо да стана актриса. Мислех, че съм твърде грозна. Тогава очилата не бяха модерни".

Това каза Мерил Стрийп в университета в Индиана, където получи почетна докторска степен.

Мерил Стрийп може да рапира

Мерил Стрийп за пореден път ще докаже, че не се притеснява от нищо и може да изпълни всякакви роли. В новия си филм "Into The Woods" д...

"Много от моите приятели заявяват, че искат да бъдат на сцената още на 3-годишна възраст. Аз никога не го направих. Винаги съм се интересувала от твърде много неща и открих единствената професия, която отговаряше на всичките ми интереси", добави актрисата.

Тя разкри детайли от над 50-годишната си кариера в шоубизнеса. "Когато бях на 40, ми предложиха три роли на вещици за едно лято. "Е, това е, когато навършиш 40", си помислих аз. Единствената причина да имам кариера на 64-годишна възраст е, че имах хитове в по-късните етапи от живота си. След излизането на някои филми открих, че хората нямат нищо против остаряването. Искат да работят и да се забавляват и да са щастливи", казва тя.

Стрийп даде един много важен съвет на младите актьори. "На младите жени, бих казала, да не се притесняват толкова много за теглото си. Момичетата прекарват твърде много време в притеснения покрай това. Има много по-важни неща за мислене. На младите мъже, а също и жени, ще кажа, че това, което ви прави различни и странни, е вашата сила. Всеки иска да изглежда като изваден от калъп, но всъщност хората, които изглеждат различно, биват забелязвани. Преди мразех носа си. Вече не. Сега го приемам такъв, какъвто е", каза Мерил Стрийп.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com