Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неразпознаваем: Дейвид Карузо, изиграл Хорейшио, прилича на всичко друго, но не и на себе си (СНИМКИ)

04 декември 2023, 22:15 часа

Дейвид Карузо бе един от най-разпознаваемите телевизионни актьори благодарение на ролята му в сериала "От местопрестъплението: Маями", в който влезе в ролята на детектив Хорейшио Кейн. Заедно с екипа си Хорейшио винаги успяваше да разплете и най-сложните криминални престъпления, случили си в Маями.

След 232 епизода и 10 сезона през 2012 г. сериалът приключи своя телевизионен живот, а Дейвид Карузо небрежно се оттегли извън светлините на прожекторите. Последният път, в който папараци успяха да го заснемат, бе през 2017 г. Тогава актьорът бе придружен от децата си в Лос Анджелис.

Как изглежда Хорейшио днес

Още: Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе създават сериал по трилъра "Нос страх"

Наскоро Карузо отново бе заснет, този път да зарежда автомобила си, но не това е важното. Начинът, по който изглежда, е толкова различен от всичко, на което сме свикнали, че изненадата е неминуема. Косата на актьора е доста по-дълга, годините му вече си личат, а цялостната му осанка е далеч от финото, но категорично излъчване на Хорейшио Кейн.

Припомняме, че преди ролята на Кейн, Карузо участва в "Рамбо: Първа кръв", както и в сериала "Полицейско управление Ню Йорк", за ролята в който получава "Златен глобус" и е номиниран за награда "Еми".

Още: Почина създателят на обичания сериал "Далас"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес