Облаците над главата на Амал Клуни се вплътняват?

74433
Облаците над главата на Амал Клуни се вплътняват?
Снимка: Getty Images/Guliver

Съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни Амал е заплашена от лишаване от свобода в Египет заради доклад за съдебната система на страната.

В доклада на адвокатката става дума за недостатъците на египетската съдебна система. В него се отбелязва, че чиновниците в правосъдното министерство на Египет разполагат с прекалено голяма власт над съдиите, а правителството контролира работата на прокурорите.

Родителите на Клуни са очаровани от избора му

"Много съм щастлива. Амал е прекрасно момиче". Това заяви майката на Джордж Клуни, Нина, за годежа му с Аламудин.   Джордж предс...

Амал Клуни и нейният екип препоръчват да се сложи край на практиката египетските чиновници сами да подбират съдиите за частни случаи. Те отбелязват, че забележката им не е довела до промени.

Като пример привеждат несправедливата, жестока присъда, издадена на журналисти от телевизионния канал "Ал Джазира", пише БТА.

Междувременно стана ясно, че само три месеца след сватбата, Джордж Клуни и Амал Аламудин са пред развод. Или поне така твърдят приятели на известната семейна двойка, които разкриват, че двамата имат сериозни проблеми в брака си.

„Тя и Джордж няма да издържат заедно дълго. Постоянно се карат и на всички ни се струва, че най-известният ерген просто трябваше да остане неженен“, казва източник.

Джордж Клуни се сгоди

Джордж Клуни се сгоди за приятелката си, британската адвокатка Амал Аламудин, съобщиха Франс прес и ИТАР-ТАСС като цитират сп. "Пийпъл...

Представител на Клуни обаче отрече информацията, наричайки я "100% измислица". Това става ясно от информация на сайта rumorfix.com.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com