Рожденният ден на Костя и пиянството на супергероите в Къртицата

33245
Рожденният ден на Костя и пиянството на супергероите в Къртицата

Довечера в Базата на Къртицата 2 ще се вихрят песни и танци, ще се леят празнични речи и много питиета в чест на рожденника Константин Воротнюк.

Костя навърши 28 години и ще бъде зарадван с DJ, барман, екзотични танцьорки и една наистина специална торта. Вечерта на съботните елиминации беше изтощителна за супергероите, които кръстосаха думи и копия, в опит да защитят избора си. Затова и лудото парти за рожденния ден на Костя свали напрежението и Заселниците изцяло забравиха за интриги и стратегии. Охранителят Каменов все още ще бъде в окото на циклона, силно подкрепен с алкохол и давещ мъката си по Гергана. Лиричните изповеди на Георги ще преследват Ивайла Бакалова чак до спалнята, а именно Гергана ще се погрижи за разочарования ММА боец Жоро – с масажи и нежни думи.

Влюбеният Емил Каменов стяга багажа в Къртицата

Тази вечер, гардът на звездите ще изясни окончателно отношенията си с ухажваната от него Гергана и ще се замисли, стрували си изобщо да...

Илиян Киряков, който напусна риалити играта в събота вечер сподели, че с радост се прибира при семейството си и очаква лятото, когато ще гостуват на Вини Джоунс в холивудския му дом. Междувременно, три пъти оцеляващия Емил Русев се покая за лошия си късмет в Изолатора и се разплака за съпругата си Христина.

Тази вечер ще видите и какво се случи в рекламните паузи по време на съботните номинации и веднага след живото предаване. Топ-охранителят Каменов за пореден път заплаши Борислав и реши, че ще си тръгне веднага за Варна, при това пеша. Наложи се не друг, а далата го на съд Бориса да го успокоява и прегръща. Георги поясни на Марина колко е елементарна, но нямаше кой да го разбере.

Какви други страсти, емоции и закани разтърсиха Базата в тази специална нощ, очаквайте днес от 20.30 ч. по TV7.

 

Христина Русева напусна Къртицата след страстна целувка с Бориса

В съботното живо предаване супергероите белязаха Бориса като предполагаема Къртица, която отиде на елиминации с избраната от зрителите ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com