Странностите на Майкъл Джексън

62619
Странностите на Майкъл Джексън
Снимка: Getty Images / Guliver

Книга, написана от бодигардовете на покойния Майкъл Джексън
Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд, разкрива странни тайни от
последните години от живота на Краля на попа, пише в. "Дейли
експрес".

Книгата "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days" излиза на пазара днес. В нея двамата охранители разкриват какво е имало в куфарчето, което Майкъл Джексън е носил навсякъде със себе си, финансовите му затруднения и тайните му срещи с жени.

Новият албум на Краля на попа срещна радушен прием от критиците

Кралят на попа Майкъл Джаксън оживя тази седмица с втория си албум след смъртта си през 2009 г. Песните са записани приживе. Xscape е ...

Макар и обичана поп икона от милиони, Джако е познат като човек на малцина. Двамата мъже, охранявали Краля на попа през последните години от живота му, обрисуват образа на тъжен, изолиран и параноичен мъж-дете, толкова затруднен финансово,  че не е успявал да плаща на персонала си, а кредитните му карти често са били отказвани.

Странни действия съпътстват всеки ход на Майкъл Джексън, според авторите на книгата. Джако е разнасял навсякъде сребристо куфарче с двата "Оскар"-а от филма "Отнесени от  вихъра", които купува през 1999 г. за огромна сума, и още едно  куфарче, пълно с пари.

В къщата си Кралят на попа е имал килерче, натъпкано с бутилки със сос "Табаско", танцувал е сам в домашната си дискотека в 4 часа сутринта и е мразил отражението си до такава степен, че е покривал огледалата в хотелските стаи с чаршафи. Вероятно едно от най-шокиращите разкрития е, че човекът, проповядвал всемирна любов, е поддържал цял арсенал от оръжия, някои от които незаконни.

Майкъл Джексън не е вярвал на никого, пишат още Биърд и Уитфийлд. Измъчван от параноя, стрес и болка, певецът всяка нощ
е обикалял дома си и е проверявал дали вратите и прозорците са  затворени. Джако дори е карал охранителите си да го учат как да
борави с картечница.

Излиза вторият посмъртен албум на Майкъл Джексън

"Xscape" е името на новия албум на Майкъл Джексън, който излиза пет години след смъртта му, съобщи БТА.Няколко месеца след злощастната ...

Гардовете на Краля на попа настояват, че въпреки странностите му, той е бил любящ и грижовен баща за трите си деца.

И въпреки всички обвинения в педофилия срещу него, Майкъл Джексън е изпитвал привличане към нежния пол. Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд твърдят, че певецът е имал тайни срещи с две жени с кодови имена Флауър и Френд. Двамата охранители разкриват  още, че са карали лимузината на Джако, докато той се е отдавал на шумни интимни ласки с тайнствените дами.

Уитфийлд и Биърд пишат още, че след делото през 2005 г. за сексуално посегателство над малолетен, в което Майкъл Джексън беше оправдан, певецът е намразил "заразеното със зло" имение "Невърленд".

Бившите полицаи Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд са наети през 2006 г. да охраняват Майкъл Джексън за една нощ, но остават с Краля на попа до смъртта му на 25 юни 2009 г.

Брандън Хауърд - син или брат на Майкъл Джексън?

Докато медиите все още нищят историята около ДНК теста, според който певецът Брандън Хауърд е незаконен син на покойния Крал на попа Ма...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com