Виолета Марковска танцува в Dancing Stars на рождения си ден

33701
Виолета Марковска танцува в Dancing Stars на рождения си ден

Виолета Марковска празнува рождения си ден на най-бляскавата сцена в ефира - тази на Dancing Stars – довечера от 20.00 часа по Нова.

Първата партньорка на Наско Месечков в Dancing Stars отново ще застане до него на дансинга, за да представят романтична румба.

Алфредо Торес дава уроци по танци за феновете на Dancing Stars

„Танцувай с нас" е най-новата изненада за феновете на Dancing Stars, която ще ги очаква в Nova Play. На всеки две седмици един от...

„Месечков ми взе здравето, бях забравила какво е” – написа Вили в своя профил във Facebook. Танцът е напълно нов и Вили си припомнила какво е да танцува с Наско Месечков – той е взискателен, дисциплиниран и перфекционист. Тя е фен на шоуто, в което самата тя се класира на второ място. „Тази година кастингът е изключително силен, всички танцуват прекрасно, въпреки че не са професионалисти. Довечера ще представим много ефектна румба”, обеща Вили Марковска и допълни, че толкова се вълнува по време на танца си, че не „знае къде се намира”. Разбира се, най-много стиска палци на Нели и Наско, но харесва всички двойки.

Другата изненада в деня на елиминации в Dancing Stars ще бъдат Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Те са първата в историята на състезателните танци в България двойка, която се класира на финал на Световното първенство при състезатели над 19 години. Те ще демонстрират своите танцувални умения пред всички зрители на Нова телевизия с романтичен валс.

А коя от 8-те двойки ще отпадне днес, ще разберем от 20.00 часа по Нова. Тогава ще научим и каква отборна задача ще даде на участниците Илиана Раева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com