X
 
 

Представиха първия в света лаптоп със седем екрана

1550 0
Представиха първия в света лаптоп със седем екрана
Снимка: Getty Images / Guliver
Британската компания Expanscape представи първия в света лаптоп със седем екрана. Информацията предаде специализираният сайт Tech News, цитиран от агенция "Фокус".

Екраните на Aurora 7 са с различни размери и разделителни способности.

Кога обработваме по-добре информацията? Лаптопът срещу химикалката

В наши дни много хора могат да по-бързо на клавиатура, отколкото на ръка, особено ако са израснали с лаптоп. Това, разбира се, е изключ...

Лаптопът разчита на процесор Intel Core i9 9900K и графичен ускорител Nvidia GTX. Четири от екраните са с диагонал от 17,3 инча и 4K резолюция, докато останалите три са 7-инчови, единият от които е вграден в работния плот на компютъра.

Уточнява се, че Aurora 7 е проектирана за нуждите на изследователи, разработчици, създатели на съдържание и други експерти в областта. Вградената акумулаторна батерия може да осигури цялата енергия, необходима за работата на лаптоп, без потребителят да се нуждае от допълнително захранване за определен период от време.

Към настоящия момент не е ясно колко ще струва лаптопът. Компанията публикува снимки на Aurora 7 на своя уебсайт и обяви, че ще разкрие пълните спецификации на устройството в следващите дни.

Actualno.com

Етикети: