Алексей: Цветанов е отговорен за бедствието в с. Бисер

10461
Алексей: Цветанов е отговорен за бедствието в с. Бисер
Няма значение чия собственост е обектът от критичната инфраструктура, тъй като собственикът му трябва да изпълнява разпоредбите на органите на сигурността при стопанисването му, смята Алексей Петров

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов трябва да понесе отговорността за бедствието в с. Бисер, каза на пресконференция в БТА Алексей Петров.

Той участва в брифинг на Асоциацията на геодезическите фирми, поканен от организаторите в качеството на експерт по националната сигурност. По думите му Цветанов е отговорен за неизпълнението на разпоредбите на три закона - за водите, за защита при бедствия и за ДАНС, с които се регламентират получаването на информация, анализът и вземането на мерки, свързани с критичната инфраструктура в страната.

Найденов: Четирима министри в село Бисер не е пиар акция

Присъствието на четирима министри в село Бисер не е пиар акция, категоричен е министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов. "...

Според Петров няма значение чия собственост е обектът от критичната инфраструктура, тъй като собственикът му трябва да изпълнява разпоредбите на органите на сигурността при стопанисването му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com