Бойкомобилът повлече нова мода, стана хит в чужбина

5626
Бойкомобилът повлече нова мода, стана хит в чужбина

Бойкомобилът на Спиро Янкулов не се продава. Почитател номер 1 на премиера призна, че офертите за опела с Борисов на капака валят. Но Спиро няма да продава. Колата уникат не се дава дори под наем - по време на баловете Янкулов е отказал на всички абитуриенти, които са искали да се изфукат с Бойкомобила поне за нощ, предаде Стандарт нюз.

"Само на сестра си мога да дам опела. Засега колата не е за продан", отсича собственикът на Бойкомобила Спиро Янкулов. Най-често му правят оферти познати от чужбина - например от Холандия, впечатлени от замисления Борисов на предния капак. Другият голям фен в семейство Янкулови - сестрата на Спиро, също е върл фен на премиера, но подкрепя ГЕРБ от дистанция - живее в Германия. Брат й обаче ще влезе в политиката с мръсна газ.

ГЕРБерът от Русе Пламен Нунев вече връчи на Спиро и на художника на портрета Илиян Илиев папка с документи за членство в управляващата партия. Янкулов твърдо влиза в ГЕРБ и се зарича да си плаща членския внос чинно. Виж, Илиян си признава, че още не е разгледал папката, която му е дал депутатът Нунев.

Спиро е горд, че идеята му за Бойкомобила може да отприщи нова мода в тунинговането на автомобили. 43-годишният русенец признава, че пази задния капак на опела за вицето Симеон Дянков. Със спрейовете пак ще се развихри Илиян - стига да не поеме към Щатите. Макар че сега поръчките към русенския художник вероятно ще завалят. "Имам приятел, който казва, че ще последва примера ми. Иска да нарисуват на колата му лика на вътрешния министър Цветан Цветанов", споделя Спиро.

Янкулов не се притеснява, че са го взели за мезе заради умисления Бойко на капака. Но си признава, че като видят опела, хората честичко се кръстят.

Затова пък катаджиите му прощават - ето, вчера край Луковит неправилното изпреварване му се разминало само с 20 лв. глоба, защото бързал с Бойкомобила за участие в сутрешния блок на bTV.

43-годишният мъж е свързан с автомобилите професионално. "Занимавам се със застраховки, екотакси и регистрация на коли", споделя Янкулов. Идеята за тунинга му дошла изневиделица. "Спонтанно го реших. Ходих да си правя музика и видях телефона на художника. Срещнахме се с момчето и избрах от няколко снимки на министър-председателя", обяснява заклетият фен на Бойко. "Харесвам Борисов от години, още преди да стане премиер. Симпатизирам му като политик. И му пожелавам още един мандат", допълва шофьорът на Бойкомобила.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com