Цветанов: Трайчо много ни обиди

9250
Цветанов: Трайчо много ни обиди
Във всяко едно назначение има политически мотиви, призна вътрешният министър

Във всяко едно назначение винаги има политически мотиви. В конкретната вечер, когато се взе решение за отстраняването на министрите, имаше и телефонен разговор лично с премиера. Това каза вицепремиерът и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов в "Гореща точка” на предаването "Добро утро България" на ТВ 7.

"Аз ще запазя мълчание относно това, което излиза в медиите – ние сме били в един екип, в един отбор. И не искам да коментирам", каза Цветанов. В българското правителство за всичко, което става в енергетиката, последната дума има премиерът. Ние винаги сме се водили от интересите на България и българското общество.

Трайчо Трайков обиди много партийната група на ГЕРБ с изказването, че нямал никакво отношение към партията. Той бе избран с кредита на доверие и подкрепа на партията. След като кредитът е изчерпан, е нормално да има промяна в управлението, каза вицепремиерът Цветанов.

Премиерът много ясно каза, че няма да има българоруски проект за АЕЦ "Белене". Относно новия министър Делян Добрев - всичко, което той е правил в политиката, допълнително е поемал ангажимент и знае, че ако се провали в политиката, в работата си ще загуби доверието на тези хора. Той ще бъде един успешен министър, като и премиерът каза, обясни Цветанов. Десислава Атанасова също е работила в болница – знае всички тънкости, проблеми, нужди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com