X
 
 

Французин ще прави единния туристически бранд на България

310 0
Французин ще прави единния туристически бранд на България
Снимка: Френско-българска търговска и индустриална камара
Французинът Стефан Делайе – председател на Френско-българската търговска и индустриална камара, е поел ангажимента да изработи единен бранд на България като туристическа дестинация. Министерството на туризма е подписало договор за това с неговата еднолична фирма „Хавас Уърдуайд София“ на стойност 450 480 лв. с ДДС. Тя е била единствен кандидат в обявената процедура.

С възложения ангажимент се цели създаване на единна комуникационна идентичност на бранд България. Това трябва да стане чрез базова творческа концепция и визия, осигуряване на консистентност в комуникацията чрез унифициран подход към дизайн и послания на бранда. А с това и изграждане на ясен и категоричен имидж на страната сред целевите аудитории.

Планирано е да се изработи единна визуална идентичност за рекламно-комуникационна платформа на България като туристическа дестинация, която да бъде адаптирана за комуникация в различни канали - ТВ, радио, интернет, печатни издания, външна реклама, брандинг материали за щандове, събития и др.

Очаква се чрез този договор да се създаде единен криейтив макет (базова творческа концепция); стартова библиотека от материали и наръчник за използването им.

Ще се направят три основни рекламни продукта с фокус по теми зимен туризъм (ски и зимни спортове), летен туризъм (слънце и море) и културен туризъм (културно-исторически туризъм).

С всичко това се заема Стефан Делайе, роден през 62-ра година в Париж. Той е завършил Висшия институт по мениджмънт (Institut Superieur Gestion) във френската столица.  

Женен е за българка и има син. С богат професионален опит е в сферата
на маркетинга и комуникациите във Франция, Великобритания, Швейцария и България. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...