Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

4155
Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall
Снимка: Фестивал на цветовете

На 10 септември от 14:00 ч. до 19:30 ч. на открито, с вход свободен, ще се състои четвъртото софийско издание на Фестивал на цветовете. За да е денят изпълнен с цветове, емоции, много танци и хубава музика, гости на фестивала ще бъдат Графа, Веси Бонева и EVA.

Преди да изпратим лятото с най-цветното събитие на столицата е хубаво да обърнем внимание и на няколко лесни и много важни съвета, които организаторите споделят, за да си осигурим максимален комфорт по време на събитието.

Облечете си удобни дрехи и обувки, защото ще бъдете на крак през целия ден. Препоръчително е да не залагате на най-любимите си и нови попълнения в гардероба, защото цветовете се изпират, но не е гарантирано , че ефектът е еднакъв на всеки тип материя. Носете шапка или кърпа за глава, ако искате възможно най-малко прах да попадне върху косата ви.

Намажете се със слънцезащитен крем и си носете слънчевите очила. Хората, които са с лещи е по-добре да използват очила в деня на събитието. На място ще има предпазни маски за уста, но в случай, че имате може да си носите собствена.

Прочетете внимателно съдържанието на пакетчетата с цветен прах и тествайте малко количество върху вътрешната страна на китката си. Изчакайте около 15 мин., за да проверите дали няма да получите раздразнение или зачервяване на кожата.

"Фестивал на цветовете" се завръща в края на лятото в Sofia Ring Mall

Графа ще радва феновете на цветните екплозии, входът ще е безплатен Фестивал на цветовете, който се превърна в традиция през лятото в ...

Спазвайте инструкциите за безопасност – не хвърляйте прах директно в очите си и/или тези на хората около вас, нито пък в носа и устата. При попадане на прах в очите – незабавно изплакнете!

Цветните торбички ще можете да закупите само и единствено от мястото на събитието. Те са с доказан европейски произход и сертификати за качество и липса на вредни ефекти. Няма да бъде позволено внасянето на каквито и да е други торбички с цветен прах!

Събитието е със свободен достъп, но препоръчваме малките деца и непълнолетните да бъдат с придружител. На деца под 3 годишна възраст не се препоръчва да ползват цветните прахове!

Последен съвет, но не и по важност – елате навреме, за да може да си закупите цветни торбички и да се подготвите без да бързате за началото на фестивала. Събитието ще се проведе на открития VIP паркинг на Sofia Ring Mall и ще бъде достъпно от 13:45 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com