Kaufland България с трима ментори в юбилейния „Мениджър за един ден“

3615
Kaufland България с трима ментори в юбилейния „Мениджър за един ден“
Снимка: Кауфланд

Kaufland България е част от юбилейното издание на „Мениджър за един ден“, което тази година ще се проведе на 10.05. и ще е под мотото: „Силата на един екип“. Мениджъри и ръководители в отдели логистика, маркетинг, управление на кампании и дигитални комуникации на най-голямата компания в сектора на модерната търговия у нас ще бъдат в ролята на домакини и ментори на младежи, които имат интереси в тези сфери на бизнеса.  

Събитието ще се проведе в онлайн формат за втора поредна година и компанията ще даде възможност на участници от различни точки на страната да работят в група в рамките на един ден, да анализират и обсъждат информация и заедно да разработват проект по зададен казус. Представителите на Kaufland ще споделят успешни практики, примери и инструменти от работата в съответните области и ще ръководят разработването на проекта от младежите.  

Козунак с белгийски шоколад в Пекарната на Kaufland България за Великден

Kaufland България ще предложи на своите клиенти за Великден козунак с белгийски шоколад. Той ще може да бъде закупен от Пекарната на ко...

Kaufland България става част от инициативата „Мениджър за един ден“ през 2019 година, осъзнавайки своята роля като един от най-големите работодатели с екип от 6500 души и своето влияние на пазара на труда в страната. Всяка година компанията споделя опит чрез специалисти в различни направления, като през 2021 денят на участниците бе посветен на обучение и практика в управлението на човешки ресурси, работодателска марка и корпоративни комуникации.  

Kaufland България показва традиционна ангажираност в редица партньорски програми и събития, които са насочени към младежи и тяхното обучение и менторство, предприемачество и иновации. Компанията има устойчиви отношения с образователни институции и организации, сред които са УНСС, СУ, Аграрен Университет в Пловдив, Junior Achievement, Тийноватор, Mentor the Young, Софийски фестивал на науката, Музейко, Panda Labs на WWF, Bulgaria Wants You и други.  

Kaufland развива и собствени програми за обучение и практика във всички свои структури. Една от най-популярните е програма за дуални ученици, която дава възможност на завършващите средното си образование млади хора да получат и професионална подготовка. В нея до момента са включени гимназии от София и Перник, с планове за развитие и във Варна, Велико Търново, Русе. Друга инициатива, разработена за летните ваканционни месеци на учениците е практикантска програма. Вече пет години близо 100 пълнолетни ученици преминават през нея всяко лято чрез работа в хипермаркетите на Kaufland в редица български градове.  

"Управители на бъдещето" е името на 12-месечна програма за кариерно развитие на Kaufland за завършващи студенти, с малък или без никакъв професионален опит, които могат да стартират едногодишно обучение в компанията, преминавайки през различни структури и отдели, след което да са готови за експертна или ръководна позиция в нея. През периода на обучение по програмата те са на постоянен трудов договор и получават атрактивно заплащане.  

Kaufland България получи награда за социална инвестиция

Kaufland България получи специалната награда за „Социална инвестиция“ на церемонията по награждаване на победителите в конк...

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.  

Повече за „Мениджър за един ден“ (Manager for a Day) можете да намерите на Регистрация | Ученици/Студенти (jabulgaria.org). Записването за участие е отворено до 21.04.2022.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com