Обособяват два пропускателни пункта за възпоменателната церемония за Левски в столицата

14640
Обособяват два пропускателни пункта за възпоменателната церемония за Левски в столицата

Гражданите ще могат да преминават през два пропускателни пункта за възпоменателната церемония пред паметника на Васил Левски в столицата. Това каза Красимир Димитров, директор на Дирекция „Обществен ред, отбранително-мобилизационна подготовка и защита при бедствия” към Столична община, във връзка с провеждането на възпоменателна церемония по повод 141-ата годишнина от гибелта на Васил Левски, предаде Фокус.

„Гражданите ще могат да минават през два контролно-пропускателни пункта – между булевардите „Кн. Ал. Дондуков” и „Васил Левски”, както и между ул. „Оборище” и бул. „Васил Левски”. Движението за автомобили ще бъде спряно в 15.00 часа. Очаква се движението в района да бъде затруднено. Официалните лица ще бъдат пропускани през ул. „Московска”, заяви Димитров. „Въведена е организация по ул. „Московска” във връзка с планираното литийно шествие, което ще започне от храм „Света София” и ще продължи по ул. „Московска” до паметника на Васил Левски, като след приключване на официалната част от възпоменателната церемония ще бъдат проведени шествие и митинг на ПП „Атака”, допълни той.

В Димитровград откриха паметник на Левски

В Цариброд, или Димитровград, Сърбия, бе открит паметник на Васил Левски. Това съобщи историкът проф. Божидар Димитров, директор на Нац...

„Няма информация за участие на футболни фенове в шествие. Най-вероятно привържениците на ПФК „Левски” ще поднесат цветя , както всяка година към 12.50 часа, така че не се очакват проблеми. Няма информация за пристигащи автобуси от провинцията, по повод шествието”, каза още Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество