Основателят на Фондация „Христо Гешов“ си избра заместник

27216
Основателят на Фондация „Христо Гешов“ си избра заместник

Лицето на кампанията за борба с хепатита и основател на Фондация „Христо Гешов“, избра своя наследник в социалната мрежа Facebook. Това е поп певецът Стефан Илчев.

„Стефан Илчев е човекът, който всеки ден само с присъствието си може да ме накара да продължа да се боря и да намирам смисъл в това, което правя. Стефан е истински човек, той е помогнал на много хора без да парадира с това. Той има контактите, потенциала и качествата да застане на моето място, ако един ден нещо с мен се случи. Сигурен съм, че колегите му ще го подкрепят и кампанията ще е вечно жива. Стефан Илчев е моят избранник да наследи фондацията и кампанията. Той е истински приятел, той беше до мен в много трудни моменти, както и във всички хубави", Гешов във връзка с публикацията на стената си във Facebook.

Момчето, отказало лечение в знак на протест, помага на дете в будна кома

Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита Христо Гешов се обяви в подкрепа на на Мадлен Стоилова, която е на 22 години и е в...

Стефан Илчев е млад поп изпълнител. Той е част от Национална информационна кампания „Хепатитът до мен“ и пее на всички концерти свързани с кампанията.

На 22.02.2014 година от 19:00 часа в спортна зала „Иван Вазов“ от Фондация „Христо Гешов“ организират вторият благотворителен концерт в подкрепа на борбата с хепата, на който ще вземат участие Орлин Горанов, Мариана Попова, Поли Генова, Стефан Илчев, Теди Кацарова, Искрен Пецов, Тодор Георгиев, Нора и Софи Бард. Водещи отново ще са Иво Танев и Цвета Кирилова.

Всички събрани средства от благотворителните концерти и инициативи ще бъдат използвани за закупуване на скринингови тестове за хепатит Б и Ц, с които от фондацията съвместно със сдружение „Хепасист“ още напролет ще започнат да излседват българското население за коварния вирус напълно безплатно.

 

Организации злоупотребяват с кампанията "Хепатитът до мен"

Национална информационна кампания за борба и превенция с хепатита под наслов "Хепатитът до мен" стартира на 1.12.2013 година и беше под...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com