"Топлофикация-София": Клиентите няма да плащат спряна топла вода

5182
"Топлофикация-София": Клиентите няма да плащат спряна топла вода
Снимка: Thinkstock

За периода, в който топлата вода е спряна сметката за нея ще бъде 0 и това ще бъде отбелязано във фактурите на всички наши клиенти. Това съобщи инж. Любен Параланов, председател на директорите на „Топлофикация-София”, по време брифинг за стартирането на Инвестиционната програма на „Топлофикация-София” ЕАД за 2015 г., предаде „Фокус”.

От пресцентъра на „Топлофикация-София” уточниха, че клиентите на компания ще могат да получават информация за предстоящите ремонти на електронната страницата и на телефон 0700 11 111.

КЗК глобява "Топлофикация София"

Комисията за защита на конкуренцията получи решение на Върховния административния съд и налага санкция на "Топлофикация София" в размер...

„Всеки гражданин ще може да избере квартала, в който живее и да получи информация кога ще бъде спряна топлата вода и кога ще бъде пусната. Отделно 15 дни предварително ще бъдат разлепяни табелки, които ще посочват точната дата, защото има възможност поради някакви други причини да се получи разлика от 4-5 дни това. Така те ще могат да се организират за времето, в което няма да имат топла вода”, добави инж. Параланов.

По думите му, сроковете за спиране ще варират между 15 и 40 дни, каквато е била нормата и преди три години при преидшната рехабилитация на мрежата. „Разкопаването на терен и подготовката да поставянето на тръбите не е влкючено в този графикът за спирането на водата. Графикът ще бъде само за момента, когато сме подготвени да подменяме тръбите. Тогава ще се спира топлата вода, подменяме тръбите, правим изпитанията, пускаме топлата вода – това ще бъдат датите за гражданите”, разясни той. Инж. Параланов изрази увереност, че до края на сепетмври топлата вода трябва да бъде пусната на всякъде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com