Приключва ремонтът на междуселските пътища в област Велико Търново

2142
Приключва ремонтът на междуселските пътища в област Велико Търново
Снимка: Actualno.com

Продължават ремонтите в населените места, финансирани по фонд „Солидарност“ на Европейски съюз, съобщават от кметската администрация във Велико Търново. Дейностите са насочени към ликвидиране последиците върху обществената инфраструктура от наводнението от 19-ти юни 2014 г., финансирани от Европейския фонд, допълва Topnovini.bg.

В село Пчелище приключва ремонта и асфалтирането на улици „17-та“. Положени са над 2 400 м2 асфалтова настилка и е възстановена улица с дължина 500 м., в ремонтите са инвестирани над 120 000 лв.

Фандъкова: Ремонтите в София приключват тази година, освен този пред НДК

Ремонтите в София приключват тази година с изключение на пространството пред НДК. Това стана ясно от думите на кмета на София Йорданка ...

Приключва ремонта на общински път между селата Нацовци и Големаните. Ремонтирани и асфалтирани са над 4 700 м2. пътна настилка, като стойността на ремонтите е 189 000 лв. В село Нацовци приключва ремонта и асфалтирането на улица с дължина над 300 м., в който са инвестирани 13 000 лв.

В град Килифарево продължава извършването на възстановителни ремонти на тротоарните настилки на улиците „Хаинбоаз“ и „Крайбрежна“ на обща стойност.

В село Райковци продължава ремонта на улици и отводнителни канали. Преобладаващата част от получените по договор, подписан в края на месец юли 1410 926 лв. са инвестирани за да бъдaт peмoнтиpaни oбeкти в гpaдoвeтe Дeбeлeц и Килифapeвo, както и в ceлaта Нaцoвци, Гoлeмaни, Плaкoвo, Рaйкoвци и Пчeлищe.

В град Вeликo Tъpнoвo в рамките на финансирането ще бъде ремонтирана yлицa “Гpигopий Цамблак".

Изпълняват се ремонти, заложени в Инвестиционната програма на Асеновград

Усилено текат ремонти на обекти, заложени в Инвестиционна програма 2015 на Асеновград, предаде кореспондентът на Actualno.com от града....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com