БСП вади танковете

84281
БСП вади танковете
Снимка: БГНЕС

Миналата седмица социолозите пак се изцепиха. Те я карат един по един. Този път не са Кънчо и Райчев - те си чакат реда на опашката, а Юри Асленов с неговата "Афис". 22 на 18 е според него разликата между БСП и втория.

Ако им вярва човек на червените агенции, горките втори! Както са я подкарали платените от БСП социолози, много скоро ще се питаме - има ли ГЕРБ? Изпариха ли се Борисов и Цветанов?! Ще изчезнат! Като призраци. Понеже призраци им се привиждат на платените социолози!

Защо емигрирам

Това е историята на Яна Добрева. Тя е журналист по образование и драматург по призвание. Написала е 8 пиеси досега, поставяни в театри ...

А кой всъщност беше тоз аслан Асланов? Доведеният брат на Станишев. Значи и той, както и оригиналното синче, е припкал в политбюровския хол и е папкал от политбюровската храна на Станишеви. Значи и той през април 1986-та, когато се взриви Чернобил, е пил от специално доставяната за ЦК чиста вода от Хималаите и хапкал от спешно превозваните храни от САЩ и Канада. По четири самолета дневно! (А сега разпитват за "Авиоотряд-28"!) За разлика от целокупния народ, който зобаше радиоактивните марули и пиеше радиоактивното мляко. Защото никой от ЦК не си мръдна пръста да му съобщи "добрата новина" от Чернобил! Даже я скри! Умишлено! За да не се провали първомайската манифестация четири дни по-късно! Точно, когато радиоактивният облак бе в зенита си над България!

И как Асланов да не е с къса памет! И как да не манипулира простодушните гласоподаватели, мачкайки процентите на ГЕРБ! Точно както "Галъп" на Стойчев-Райчев (двамата голф-олигарси), точно както "Медиана" на Кольо Колев (лакомия за БСП-траншове така наречен "Червен Кольо"), точно както Васил Тончев със "Сова Харис" (който дори не крие, че е член на БСП, а в момента - и топлата връзка на Станишев с Бареков!).

Платените социологически провокатори обаче бледнеят пред Центъра за подривна дейност, дезинформация и контрадезинформация към "Позитано" 20, ръководен от пиар агенцията на Моника Любомирова Янова-Йосифова-Станишева (последният да затвори вратата!), прочула се напоследък с така наречените "опорни точки"! Новото около тази агенция съобщи централен всекидневник - ОЛАФ разследва собственичката й за злоупотреба с 2,5 млн. евро европейски пари (различно е от вече известната афера "Хохегер"), далавера, в която пряко замесен бил и действащият в момента премиер на България Пламен Орешарски! Нещо като тил на Моника отскоро в младежкото БСП действа и група за бързо реагиране, ръководена от някоя си Тотина. Групата има за задача денонощно да обгрижва всички възможни интернет сайтове и агенции, да ги пълни с лъжи, клевети и инсинуации, съобразени с "опорните точки", уж от името на случайни читатели. И то така че - както се казва в документа по сформирането й - да "подготвя" избирателя за предстоящите избори. Когато и да са те, каквито и да са те!

Напоследък на върха в БСП върви оживена дискусия и за вече шестмесечните улични протести. Съвсем сериозно се обсъждала и идеята при следващото голямо струпване на хора около Народното събрание (очаква се то да е някъде около февруари) да повикат... ТАНКОВЕТЕ! Като Петър Младенов през 89-та, когато площадът пред Коня беше почернял от хора, които искаха отмяна на Член 1 от Живковата конституция! И когато председателят (президентът) тъй дълго лъга, че не е произнесъл прочутата фраза "По-добре танковете да дойдат!", та му се наложи бързо-бързо да сдаде властта. По живо и по здраво!

Факлите на свободната мисъл

Шест месеца на протест - България отново показа, че е уникална. Уникалността ни обаче се състои в нещо много неприятно - обществото ни ...

На БСП и Станишев сега ще им е по-лесно. За шест месеца (контра)привържениците им успяха добре да увълчат населението. Ще получат подкрепа! Може и с подписи! Ще ги спретнат за нула време и ще ги връчат на Орешарски! В кашони! В Мраморната зала! С маршова музика и твърда стъпка! Такива са си Станишев и Местан, Миков и Доган! И парламентарната им глутница! Сидеров пък - фашисти-неофашисти; комунисти-неокомунисти - все от един дол дренки! Както бащите, така и децата; както децата, така и внуците! А колкото до Европа - ще й видим сметката, казват си те. България ще бъде първата комунистическа страна в Европейския съюз. Ще видят те що е то европейски директиви, разрешителни режими, спрени фондове... Ще им разкажат играта на европейци! И на евро-атлантиците!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com