Обама, Обама, дим да те няма!

10982
Обама, Обама, дим да те няма!
Снимка: Gettyimages

Нетърпимо е вече това, което се случва с Добрата Стара Европа! Добрата несретница, дето даде на света всичко. И Америка, и Южна Америка, и Гърция, и Рим, и Ренесанса, и Демокрацията, и Акропола, и Колизеума, и Моцарт, и Айнщайн, и Шекспир, и Наполеон, и Цезар, и Данте, и Микеланджело, и Швеция, и хладилника, и компютъра, и Просвещението, и Мария Кюри, и найлона, и шевната машина, и мерцедеса, и пеницилина, и аспирина, и географията, и корабоплаването, и виното, и бръснарското ножче, и ракията, и уискито, и кюфтето, и капучиното, и мола, и подземната железница, и... какво ли още не!

Е, други дадоха Господ и християнството, но пък Европа им добави папата и протестантството! Друг даде, уви, и мюсюлманството!

И тук нещата се объркаха!

Днес мюсюлманите, ислямистите, терористите и джихадистите си разиграват коня в Добрата Стара Европа, както те си искат, и както само те си могат!

- Тормозят я,

- Изнудват я,

- Крадат я,

- Изнасилват я,

- Убиват я,

- Обезглавяват я...

Когато те си решат! Отмъщават й, защото е:

- Добрата,

- Старата,

- Умната,

- Богатата,

- Цивилизованата,

- Мъдрата,

Разкриха вероятния организатор на терористичните актове в Париж

Френското радио RTL разкри името на предполагаемия организатор на парижките терористични актове. Според данните на радиото зад атаките ...

- Опитната,

- Чаровната,

- Обаятелната,

- Благородната,

- Гостоприемната,

- Грижовната...

Френският премиер: Ще действаме по всички фронтове, за да унищожим ИД

Тероризмът ни удари и може да ни удари отново, през следващите дни или седмици. Не го казвам, за да ви сплаша. Казвам го, за да накарам...

Вечната Добрата Старата Европа!

Кой го допуска това?

Преди всичко експерименталният американски президент Барак Обама! Вече седем години, откакто е Властелинът на света - защото американският президент, за добро или за зло, винаги е бил такъв и винаги е имал отговорността (и задължението) да решава проблемите на света, този върлинест непукист с широка крачка и замах не спира - сякаш на инат - да демонстрира на човечеството престъпен нихилизъм, тенденциозен алтруизъм и тезисен пацифизъм! Седемгодишната пасивност на Обама докара на света "Ислямска държава", а какво още ще се случи в оставащата още цяла година мандат, само един Господ знае! "Аллах акбар!" и терористите - също!

Путин - точно обратното! Хиперактивен е! Изпаднал от колесницата, блъска ли, блъска, бърза да се възползва от доброволното отстъпление на конкуренцията му, блъска ли, блъска да яхне света! Бие с бомби противниците на протежето си Асад, имитирайки удари върху "Ислямска държава"! Лошото при него е, че - за разлика от Обама - никой не знае кога свършват и кога почват неговите мандати!

С тежки грехове към Европа се натовари и канцлерът Ангела Меркел. Правейки се на Германската (и Сирийската!) Майка Тереза, тя покани от свое име и от името на германския народ (уж) бежанците от Сирия "да заповядат в Германия!", без да съобрази, че с тази си покана реално извика и убийците на "Ислямска държава". И което е най-гадничкото от нейна страна - терористите се възползваха от поканата й и дойдоха, но не в Германия, а засега - основно във Франция! Меркел, и тя като Обама, ще се сбогува с властта, защото този неин исторически гаф няма как да не й коства властта на изборите догодина!

Няма как да преизберат догодина и президента на станалата дежурна мишена на терористите Френска република Франсоа Оланд! Онзи ден - този път най-ужасяващо и най-жестоко - за пети път само в една година! Този човек доказва на практика как думите, само думите не вършат работа, и че който много говори, не струва пет пари!

Експерт: Това, което предложиха екстремистите на мюсюлманите, прогони милиони от домовете им

Най-голямата заплаха за Европа е да си представи, че влиза в един сценарий на сблъсък на цивилизациите. Има сблъсък, но той е сблъсък н...

Че тези си отиват, добре - и за Европа, и за света! Но има една кавалкада натрапници, чиито мутри ще гледаме поне още три-четири години. Това са избраните миналата година шефове на вече провалящия се Европейски съюз, воглаве с предсателя на Европейската комисия Юнкер, целуващия се люксембургец, когото е крайно време някой да изпрати на психиатър! Заради нестихващото под неговата бащинска и сиромахомилска егида нашествие на мюсюлмани на Стария континент! Тук е и плахият му съратник Туск, който като министър-председател "оправи" държавата Полша, а сега се е заел с предизвикателството да "оправи" и континента Европа! Също и външната комисарка Могерини, също върл сторонник на азиатското и африканското насилствено нашествие на Стария континент!

Има три въпроса около все по-зачестяващите европейски екзекуции от страна на арабско-мюсюлманските терористи от Азия и Африка, на които си струва някой да даде отговор. "Някой", но не гореспоменатите провалени политици! Защото те със сигурност пак ще объркат нещо!

Първият е - как така в Германия няма нито един терористичен акт (не, че някой й го пожелава!), откакто Меркел покани (псевдо)бежанците в страната си!? Както май не е имало и преди това!

Вторият е - защо тези по-горе се самозаблуждават, твърдейки, че терористичните нападения и убийствата на континента се извършват от "стари" имигранти, второ и трето поколение европейски граждани, а не от сегашните пришълци и нашественици?! Дори и да е така, нима "старите" не са били "нови", нима и "новите" няма да станат "стари"?! Второ, трето поколение имигранти били, ама това не ги прави по-малко араби и по-малко мюсюлмани! Каква е разликата между тях; и има ли въобще разлика между "стари" и "нови" араби, мюсюлмани, терористи и джихадисти!

Третият е - защо европейските държави, Франция най-вече, са загърбили основното правило в разузнаването (което дава много добри резултати при израелците, например!) да бъдат внедрени хора в средите на терористите?! Без агентура няма никакво разузнаване! Европа няма разузнаване, прекалено е артистична и добронамерена! Но при араби и мюсюлмани това "европейското" правило за добронамереност не важи! Париж от петък, 13-ти, го доказа още веднъж! За съжаление, доказателствата всеки път са все по-кървави и по-кървави!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com