Пържолитарната система на Борисов

12204
Пържолитарната система на Борисов
Носителят на черен колан по карате Бойко Борисов ни тръшна на тепиха на безчувствеността с чувството си за тумор

Един намерен труп на 18-годишната девойка Мирослава, убита след отвличане заради откуп, разтърси държавата ни, родния й град Перник, медиите, роднините, разследващите, преследващите, но не и непоклатимия ни премиер Борисов. Той откри в откритието възможност отново да се похвали и пошегува.

Похвали се, че за изравянето на трупа е използвана тежка техника. И с усмивка пред камерите, наслаждавайки се на това свое остроумие, предложи кучето, надушило трупа, да получи „няколко телешки пържолки” за награда. За да е още по-смешно, вмени на своя придворен шут Цветанов ( който не се обиди и преди при шегичките на началника си да го определя като багерист, ровещ за трупове), министър на вътрешните работи, да плати пържолките от заплатата си. Ха-ха-ха!

Премиерът прекали: Цветанов да изпрати пържоли на кучето, открило Мирослава!

Премиерът Бойко Борисов прекали с коментарите си около убийството на Мирослава от Перник Министър-председателят посъветва Цветан Цвета...

Но и това не е всичко в тази черна комедия, в която носителят на черен колан по карате Бойко Борисов ни тръшна на тепиха на безчувствеността с чувството си за тумор, демонстрирано дебелашки като тънко самодоволство от добре свършената работа на фона на траура. В еуфорията на задоволството от разкритието, наблягайки на благоволението на държавата да използва за разкопаването на трупа тежки машини, нашият министър-председател видя лековатата възможност да атакува виновните за отчаянието си родители на убитата Мирослава с искане те да се извинят, че били казали досега лоши думи за МВР.

По-скоро лешоядите ряпа ще ядат, отколкото Борисов да се откаже да се възползва от ситуацията, за да консумира аплодисменти. Те му се полагат явно от един народ, определен като мърша от един поет.

Лошото в тази история е не толкова лошият вкус на овластения от същия народ властелин (той вече се е хвалил, че обича да коли прасета и да яде филии със свинска мас, но сега набляга на телешкото), а лошият дъх, който се носи откъм мършата. Защото тя е питателната среда за подобни лешояди.

Иво Инджев

Премиерът се извини!

Премиерът Бойко Борисов се извини за неподходящите си изказвания около убийството на Мирослава от Перник. Министър-председателят шокир...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com